Am vazut mai multe siteuri care nu au in sursa metatagul description. Cred ca au lasat la alegerea spiderului sa aleaga descrierea .
Stie cineva daca functioneaza ?
Am vazut mai multe siteuri care nu au in sursa metatagul description. Cred ca au lasat la alegerea spiderului sa aleaga descrierea .
Stie cineva daca functioneaza ?
In ce sens sa functioneze?
functioneaza, insa daca nu ai un script sa genereze automat meta la fiecare pagina in parte, iti strici toata strategia.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Daca tot am optiunea (prin meta description) de a influenta puternic ce apare in SERPS sub titlul paginii mele, dece sa nu ma folosec de ea? Adica, prefer sa fac ceva cu mana mea si sa iasa asa cum vreau eu, decat sa las un script (ma refer la googlebot) sa faca ce considera el mai bine.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Cred ca e o mica confuzie. Siteurile AU metatagul description, dar nu au nici o descriere pusa. Am observat acest lucru in general la siteurile cu o rata de update foarte mare pe index sau pe categoriile mari. Astfel spiderul alege cea mai potrivita descriere in functie de cautare. In schimb, scriptul permite inserarea unei descrieri pentru fiecare articol in parte.
Sper sa ma fi exprimat coerent, caci abia am facut ochi
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Manual merge, cand ai articole limitate, de exemplu daca ai un blog ce genereaza 2-3 mii de articole pe zi din diverse surse atunci ce-i faci?
Daca nu ar exista all in one seo pack sau altele? Sau daca scriptul nu ar fi wordpress.
Cel mai usor este sa identifici functiile php/php smarty ce pun titlul paginii si contextul mesajului/postului.
La contextul postului la descriere poti folosi o functie php care sa-l limiteze la dimensiunea optima in meta-description.
Iar functia de titlul articol, o bagi intre tagurile title.
Asa e ok dinamic 100%
In cazul asta se cheama spam si nu e cel mai bun sfat, dar daca tot copiezi articolele din sursele alea, de ce nu si meta description ?
Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 17th November 2008 la 04:45.
Pot sa va zic din proprie experienta ca nu prea are importanta, cel putin pentru google.
Indiferent daca ai sau nu metatag-ul description in script, in rezultatele cautarii vei avea si o descriere adaugata dinamic care va contine cuvintele cheie cautate. Deci chiar nu vad rostul pentru care sa nu o adaugi.
Ca sa fiu inteles:
- cautare dupa "Ce parere aveti de paginile fara META DESCRIPTION"
- cautare dupa "Siteurile AU metatagul description, dar nu au nici o descriere pusa"
Nu am putut pune link, asa ca pentru curiosi, bagati copy paste.
Nu ai inteles tu. Ce e in meta-description apare in SERPs sub titlul tau. La asta se refera cei de mai sus cand zic ca pot influenta. Google poate iti pune footerul daca lasi la voia lui, si atunci nu da nici naiba click desi poate esti pe primele pozitii.
Cum nu are importanta?
Ai o pagina (html) de macaroane, da bun. In title ai "Macaroane pentru toti", in continutul paginii gasim totul optimizat pentru 'macaroane', insa in meta gasim asa: <meta name="description" content="Paine prajita la cuptorul cu microunde si rumenita indeajuns incat sa o mananci">
Vine google, indexeaza => Ce text apare sub title-ul indexat de google (vazut tot de el la cautarea 'macaroane') ?
[este un exemplu si o parere personala, daca cineva imi demonstreaza contrariul atunci pot spune ca opinia este gresita.]
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)