@sovidiu: apreciez cata informatie imi dai si inca apreciez foarte mult - inca nu am facut ceea ce mi-ai indicat tu ultima oara.

cred ca's nebun, postez la ora 4:30 dimineata...deci:
pentru SEO, absolut tot ce am nevoie, apelez la www.xinureturns.com - asa imi studiez site-urile mele cat si ale celor cu care mai colaborez. ei bine, Xinureturns imi arata ca eu am 273 de pagini indexate in Google (http://www.google.com/search?q=site%3Aneo.ziont.net), eu am 149 de articole scrise pe blog si vreau sa cred ca ce-mi arata Xinureturns e de bine. Ok.
Ultima oara cand Google m-a "vizitat" a fost pe 23 mai insa... de pe 23 pana azi am scris inca 3 articole care chiar in acest moment imi sunt indexate in Google, chiar daca Google webmaster imi spune ca 23 a fost ultima zi de "vizita". (Off, si eu care credeam ca stiu tot ce-mi trebuie despre Google).
Si acum ma gandeam ca daca tot imi "papa" continut non-stop, nu mi-ar "re-papa" si NOT FOUND-urile daca le-as face cate un mic update?

Acuum, legat de ce mi-ai spus tu, nu inteleg cum faptul ca nu am destule linkuri care sa linkeze catre anumite articole ale mele, influenteaza ce mi se intampla mie, problemele din Google webmaster.