Foarte interesant. Nici eu nu am acest redirect pt www sau fara. Il voi pune si eu.
As mai avea o intrebare: daca am subdomenii de genul membri. sau blog. imi strica pt seo? ar fi mai bine sa am adresa.ro/blog?
conteaza sau nu acest aspect?
Foarte interesant. Nici eu nu am acest redirect pt www sau fara. Il voi pune si eu.
As mai avea o intrebare: daca am subdomenii de genul membri. sau blog. imi strica pt seo? ar fi mai bine sa am adresa.ro/blog?
conteaza sau nu acest aspect?
Ultima modificare făcută de crissuca; 5th February 2008 la 22:10.
Cuponix - cupoane de reduceri pentru cumparaturi online
din cat stiu eu.. google vede subdmeniul ca un domeniu separat..
promovarea unui subdomeniu nu aduce beneficii automate pt al subdomeniu;
ma gandesc insa ca un subdomeniu banat ar putea afecta negativ domeniul (nu am argumente "stiintifice" pt asta, dar cutisem pe un blog la un tip care zicea din experienta)
Cred ca cea mai pertinenta si mai clara explicatie o gasiti aici: Official Google Webmaster Central Blog: Feeling lucky at PubCon
Diferenta intervine atunci cand folositi webmaster tools. Subdomeniile trebuie sa fie autentificate separat.In rest, nici o diferenta intre cele 2 variante![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Eu sper sa fie cazul si sa nu avem vre-un subdomeniu banat.
Pe de alta parte, eu citisem pe undeva ca ar fi util sa ai subdomenii, tocmai pt ca sunt ca un alt domeniu separat. Adica ai un alt site care este un referrer f bun....
Dar poate ma insel sau am inteles eu gresit....
Cuponix - cupoane de reduceri pentru cumparaturi online
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)