Am tot citit despre second tier backlinks - intarirea paginilor care trimit link-uri catre site-ul meu cu backlinks "la kilogram".
A testat cineva aceasta? Daca da, stiti vreo sursa buna pentru astfel de link-uri?
Am tot citit despre second tier backlinks - intarirea paginilor care trimit link-uri catre site-ul meu cu backlinks "la kilogram".
A testat cineva aceasta? Daca da, stiti vreo sursa buna pentru astfel de link-uri?
Cea mai buna metoda dupa mine acum e RankerX, Seo Autopilot si GSA testate de mine... ar mai fi FCS Networker care inca nu l-am testat dar e pe lista. Dar la toate astea ai nevoie de continut bun... dar acum sunt multe siteuri cu care poti genera continut prin AI.
.
Am uitat de zenno poster![]()
.
daca vrei la kilogram si usor - https://panel.seoestore.net/. eu ii mai folosesc pentru o indexare mai buna si rapida linkurilor second tier sau cand mai fac anumite experimente.
de aici https://www.bestseosolution.net/
Oferta advertoriale publicate in directoare de articole generaliste. Vand linkuri sitewide.
Multumesc mult pentru sugestii.
Foloseam RankerX pentru tier1 si GSA SER cu liste cumparate pentru tier 2 acum vreo cativa ani. Si din ce am vazut pe net cred ca merge si acum GSA SER sa intaresti tier 1. Daca iti permiti poti sa incerci si rankerx sa creezi niste web 2.0 sites ca tier 2. Insa am vazut unii care spun ca si cu IP dedicate ai o rata mare de banare pentru ca sunt foarte buni in a detecta roboti. Daca folsoesti ranker x fcreaza conturi si continut automat pe web 2.0 mai putin cunoscute, nu le fa pe wordpress, blogger, Weebly.
salut,
da, am cumparat mai multe pachete de linkuri. pentru tier 2 sunt foarte bune.
acum cativa ani am folosit chiar si la tier 1 pentru un client din sua care nu vroia linkuri romanesti. avea un site foarte stufos si avea nevoie de linkuri multe si ieftine. siteul lui a urcat in primele pagini google si e inca acolo, desi multi imi ziceau ca va fi penalizat.
Oferta advertoriale publicate in directoare de articole generaliste. Vand linkuri sitewide.
Salut,
Ce pachet ai testat mai exact pentru tier 2? Cand a fost ultima data cand ai folosit linkuri de aici?
Ai folosit si pentru siteuri romanesti, sau doar in engleza?
Multumesc frumos!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)