Citat Postat în original de RaduC Vezi Post
Parerea mea - de vreme ce mobila la comanda (sau mobila comanda) este cuv principal, iar celelalte sunt proprietati ale mobilei la comanda, structura optima ar fi :

radacina/mobila-comanda/bucatarie
radacina/mobila-comanda/living
radacina/mobila-comanda/bucuresti

varianta are avantajul ca permite extinderea prin filtrare a categoriilor

radacina/mobila-comanda/bucuresti/sector-1
radacina/mobila-comanda/bucuresti/sector-2
radacina/mobila-comanda/bucuresti/sector-3
radacina/mobila-comanda/bucuresti/sector-4
radacina/mobila-comanda/bucuresti/sector-5
radacina/mobila-comanda/bucuresti/sector-6
radacina/mobila-comanda/bucuresti/ieftina
radacina/mobila-comanda/bucuresti/pal

dezavantaj este ca daca se vrea in viitor extinderea pe alta directie in afara de mobila la comanda, atunci trebuie facuta o alta categorie principala
Salutare!
Scuze ca raspund cu intarziere, dar a fost o perioada cand nu a mai intervenit nimeni si n-am mai intrat nici eu...
Oricum, topicul/subiectul este inca de actualitate, site-ul fiind in faza de proiect (s-a intarziat mult cu textele, pozele etc).

Legat de propunerea ta, initial si eu am gandit structura URL-urilor la fel, numai ca, dupa ce m-am documentat pe marile site-uri/bloguri de SEO, toti recomanda ca URL-ul paginii sa contina "primay keyword".
Si cum la mine acesta este "mobila bucatarie la comanda" (ma rog, sa adauga si localitatea), am decis sa aleg varianta:

radacina/mobila/bucatarie-comanda/ sau
radacina/mobila/bucatarii-comanda/

...ca sa prind "comanda" in URL-ul paginii.

Doua site-uri concurente, asa au URL-ul si sunt primele in Google (posibil aici sa le ajute si faptul ca sunt destul de mari, e vorba de kika si staer).
De asemenea, si OLX-ul are la fel URL-ul, adica /bucatarii-comanda/.

Legat de meta title si H1/H2, ce propuneri ai?
Si aici, am citit ca e de preferat ca H1 sa fie identic cu meta title.

Eu m-am gandit sa fie ceva de genul:
1. Mobila bucatarie la comanda Judet
2. Mobila bucatarie - Bucatarii la comanda - Judet
3. Mobila bucatarie - Mobila la comanda - Judet

Ce parere ai, sunt ok?

Astept in continuare pareri/sugestii, mai ales dupa ultimul update de algoritm de la Google...