Si intr-un hipermarket publicul tinta este diferit, asa ca se organizeaza pe departamente si raioane; magazinele online au categorii; agentiile de turism au sejururi, circuite, cazare, bilete de avion - si apoi segmentarea continua. Sa intretii 3 site-uri si sa faci link building la fiecare e mai greu, plus ca G are ceva lipici la site-uri mai mari, asa ca:
- un singur site, cu sectiuni diferite
- domeniu (domenii) fara cratima
Corect. Dar eu nu vreau sa vina lumea că la hipermarket și să se plimbe prin raioane. Cine intră va ști de ce a venit exact și va alege doar 1 din 3 opțiuni de cumpărat.
Și...e mai ușor de targetat daca sunt împărțite așa. Dacă unul dintre siteuri nu merge, prefer să îl închid decât să fiu nevoit să refac structura site-ului, sa rezolv linkurile rupte, sa scot ce a fost indexat in G, etc
Din ultimele experiente am constatat ca, desi pare ilogic, mult mai usor e sa aduci in top un proiect supernisat decet un site mare cu "de toate" .
Asa ca eu personal merg pe varianta 3 domenii separate, sau 3 subdomenii. Merg la fel de bine ambele, poate cu un mic plus pentru cel cu subdomenii. my 2 cents
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)