Alege un font care sa se vada ok cu diacritice. Meniul din stanga este incomplet si se vede greu pe fundal alb - ori fundal diferit ori un bold la font.
Se misca bine site-ul.
Untitled.jpg
Alege un font care sa se vada ok cu diacritice. Meniul din stanga este incomplet si se vede greu pe fundal alb - ori fundal diferit ori un bold la font.
Se misca bine site-ul.
Untitled.jpg
Momentan site-ul foloseste sub 20 de cookie. Magazinele mari folosesc si de zece ori mai multe. In politica de cookie am inclus informatii destul de explicite pentru dezactivarea/stergerea cookie-urilor. Personal nu imi fac griji. Cred ca acordam mai multa atentie decat trebuie acestui fenomen numit GDPR. Daca ne rezumam la asta nici un site nu este 100% adaptat. Si aici ma refer inclusiv la seopedia.
Diacriticile intr-adevar nu dau foarte bine si trebuie schimbat fontul, am observat si eu asta, mersi de confirmare. Meniu in ce sens incomplet ? Prin faptul ca nu apar toate categoriile ? In acel meniu am dorit introducerea unor categorii principale sa le zic asa, ca sa fie mai simplu pentru utilizator. O sa introduc mai multe tipuri de cani in viitor cu diferite culori, modele.
In caz ca te raporteaza cineva, faptul ca altii mai mari fac si dreg nu constituie un argument. Uite aici niste amenzi pentru cookies de pe vremea cand nu era in vigoare GDPR si implicit amenzile erau mai mici: Comunicat_Presa_investigatii_aprilie
Crezi tu ca atunci nu erau siteuri mai mari care faceau la fel?
Gresit. Eu am unul si mai stiu cateva. Si deja pregatesc cateva raportari.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)