Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Com sau Ro ?

Afișare hibrid

Revers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    19th June 2015
    Vârstă
    31
    Posturi
    40
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Din punct de vedere SEO un domeniu com are sanse mai mari sa fie penalizat decat un domeniu ro. Sunt unele penalizari altgoritmice care inca nu se aplica domeniilor ro.
    Nu inteleg la ce penalizari te referi eu am fost penalizat si pe un domeniu .ro si penalizat rau, pentru ca am incalcat o singura regula youtube am folosit jw player pentru unele videoclipuri distribuite si nu am folosit playerul lor original, iar pentru asta aproape am disparut de pe google. Inainte sa fac asta aveam 2000 de vizite zilnice doar de pe google.ro

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Revers Vezi Post
    Nu inteleg la ce penalizari te referi...
    Go0gle stie limbi, dar pe nici una mai bine decat engleza. De obicei, update-urile unor altgoritmi, cum ar fi pinguin sau panda, incep de pe site-urile de limba engleza, de pe com-uri, uneori aceste update-uri ajung dupa o luna pe domeniile ro, altele nu mai ajung deloc, sau nu au acelasi impact. Spre exemplu, penalizarea EMD (exact match domain) se pare ca n-a avut acelasi impact pe ro cum a avut pe com.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •