Tocmai ca pe termen lung nu sufera nimeni nimic
Sunt pozitii care stau asa cam din 2011. De asta zic ca penalizarile sunt teorii.
Cand vor avea buget de explicatii pe alte metode de promovare, vom face si astaDe cativa ani insa e ok pt toata lumea.
Tocmai ca pe termen lung nu sufera nimeni nimic
Sunt pozitii care stau asa cam din 2011. De asta zic ca penalizarile sunt teorii.
Cand vor avea buget de explicatii pe alte metode de promovare, vom face si astaDe cativa ani insa e ok pt toata lumea.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Tom are dreptate, conteaza enorm nisa si concurenta.
Sa presupunem ca pentru o micronisa ai nevoie de 50 de linkuri pe care le poti obtine astfel: 5 din advertoriale platite pe site-uri serioase si cu PR bun, 15 din directoare ok cu titluri si descrieri unice, 15 din comentarii la obiect cu numele tau sau al firmei si restul din social media.
Ce te faci cand ai nevoie de 500-1000 linkuri sau mai multe ? Iti trebuie in primul rand un buget pe masura pentru a putea produce continut unic si publica pe site-uri diverse.
De exemplu o inscriere in 3000 (te vor accepta jumatate sa spunem) directoare straine cu 5 titluri si descrieri unice (cum erau mai toate ofertele pana la "animalute") ar fi sinucidere curata in ziua de azi.
Nu e vorba de dreptate. Initial un coleg intrebase care metode sunt ok si i-am aratat ca nu sunt probleme nici pe termen lung, intamplator aseara facand si un raport pentru un client care beton din 2010.
De atatia ani nu stiu ce e aia penalizare si parerea mea e ca se exagereaza.
Normal, ma refer la seo facut cu cap.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
dar daca in loc de 5 titluri si descrieri unice folosesti..100 sau 200 sau chiar mai multe astfel incit sa ai cit mai putine duplicate?
1nesco: poza din atasament este de la free monitor google?
Lucrezi bine cu el? (vad ca lista de cuvinte este mare) da rezultatele bine intotdeauna?
Lucram si eu odata cu el, dar cind imi era lumea mai draga, atunci se dadea peste cap!
Ultima modificare făcută de teodor98; 14th February 2014 la 23:17.
Daca poti produce 200+ de titluri si descrieri unice pentru un site ca mai apoi sa le publici sub diverse forme (directoare, advertoriale, comunicate, etc.) ar fi excelent.dar daca in loc de 5 titluri si descrieri unice folosesti..100 sau 200 sau chiar mai multe astfel incit sa ai cit mai putine duplicate?
Merge bine free monitor, eu mai folosesc si traffic travis.
@Twigg, numarul de linkuri (50) mentionat mai sus este pur orientativ, poti avea nevoie de mai multe sau mai putine in functie de micronisa, ideea este sa pastrezi o proportie astfel incat sa nu-i para nimic suspect lui Mr.G.
Recomandari si sfaturi gasesti tot aici, pe forum![]()
Cum zicea si Tom mai sus, directoarele web, te ajuta daca vrei sa rankezi pe cuvinte cheie cu o competitie low, iar concurentii tai nu au multe linkuri. Conteaza sa fie titlul si descrierea diferite, cateva directoare pe zi, cu pauza de vreo 4-5 zile intre, sa nu se abuzeze. Eu personal aleg 20 de directoare, pe diferite criterii, cel mai important este acela ca inscrierea sa fie cat mai complicata( creare de cont, confirmare link pe email, etc_), astfel sa previna folosirea de tooluri automate si implicit o groaza de linkuri proaste.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)