La un redirect 301, metaurile la noile pagini trebuie sa fie la fel ca si la cele vechi?
La ce sa fiu atent la noul site atunci cand fac un redirect 301?
Multumesc
La un redirect 301, metaurile la noile pagini trebuie sa fie la fel ca si la cele vechi?
La ce sa fiu atent la noul site atunci cand fac un redirect 301?
Multumesc
Meta-tagurile la o pagina noua spre care se face redirect 301 trebuie sa fie la fel ca si la pagina veche?
Caut cu jingle.ro.
Care este motivul pentru care faci redirect?
In functie de raspunsul la aceasta intrebare, varianta corecta ar fi DA sau NU .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@puthre dai pace...
@roby fac redirect deoarece am refacut un site de pe prima pagina si din cate am citit, asta e cea mai buna solutie, ca site-ul sa nu cada in SERP.
Coerenta nu e punctul tau forte din cate vad. Daca ai refacut prima pagina de ce trebuie sa faci redirect? Sau care e faza pana la urma?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am refacut tot siteul. Adica am refacut un site ce era pe prima pagina, de la 0. Daca o sa l pun sus atunci sigur o sa cada. M am gandit sa fac redirect spre noua forma.
Dar dupa cum stiti, meta tagurile difera de la categrie la categorie, de la pagina la pagina( la contact sunt unele, la despre noi sunt altele, etc). Va intreb daca meta tagurile de la contact(siteul vechi) trebuie sa fie identice cu meta tagurile de la cntact (siteul nou).
Nu inteleg cum va pot explica mai clar. Poate sunt eu obosit dupa o zi de lucru intens si imi cer scuze.
Sa fie identice ca sa ce?
E ca si cum eu te-as intreba: Sunt la semafor in Grozavesti, trebuie sa merg inainte? Pai depinde unde vrei sa ajungi. Asa e si cu metatagurile tale. Depinde ce vrei a faci. Vrei sa ranchezi pe google pe aceleasi cuvinte cheie ca inainte si cuvintele cheie erau in metataguri? Atunci poate e o idee buna sa le pastrezi. Ai acum niste metataguri mai bune? Pune-le pe alea si vezi cum merge. Nu merge bine, revino la cele initiale.
Banuiesc ca prin metataguri te referi la metadescription, ca eu la asta ma refer.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)