Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Optimizare off-page

danmarius7 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    46
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit Optimizare off-page

Vin dinnou cu intrebari stupide de incepator, dar cu cat citesc mai mult, cu atat imi vin in minte mai multe intrebari.
    Pe scurt: 1.Cum fac inscrierea unui site in directoare atata timp cat imi cer link-exchange. Fac o pagina cu linkuri la directoare, sau le fac cate o mica descriere intr-o sectiune separata a site-ului, sau...? Un link catre o lectie cu un exemplu fizic, ar fi de folos.
    2. Daca vreau sa scriu un articol pe un site care accepta articole cu un link la urma catre site-ul meu, trebuie sa scriu un articol original, poate el sa existe la mine pe site, sau sunt depunctat in motoarele de cautare pt. continut duplicitar, sau pot sa postez acelasi articol pe mai multe site-uri de acest gen, etc? Iarasi, un link catre o lectie cu un exemplu fizic, ar fi de folos.

Multumesc pentru intelegere, si sper sa mai aveti ceva rabdare si cu mine. Invat repede

preacher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    79
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de danmarius7 Vezi Post
    Vin dinnou cu intrebari stupide de incepator, dar cu cat citesc mai mult, cu atat imi vin in minte mai multe intrebari.
    Pe scurt: 1.Cum fac inscrierea unui site in directoare atata timp cat imi cer link-exchange. Fac o pagina cu linkuri la directoare, sau le fac cate o mica descriere intr-o sectiune separata a site-ului, sau...? Un link catre o lectie cu un exemplu fizic, ar fi de folos.
    2. Daca vreau sa scriu un articol pe un site care accepta articole cu un link la urma catre site-ul meu, trebuie sa scriu un articol original, poate el sa existe la mine pe site, sau sunt depunctat in motoarele de cautare pt. continut duplicitar, sau pot sa postez acelasi articol pe mai multe site-uri de acest gen, etc? Iarasi, un link catre o lectie cu un exemplu fizic, ar fi de folos.

Multumesc pentru intelegere, si sper sa mai aveti ceva rabdare si cu mine. Invat repede
    1. Faci o pagina de link-uri si le pui acolo. Parerea mea este ca nu merita sa te inscrii la directoarele astea, poate decat daca sunt ceva mai puternice dar in rest...

2. Daca vrei sa pui articolul si pe site-ul tau atunci ai grija sa fie indexat si abia apoi il bagi in directoarele de articole (eu zic sa il tii cam o saptamana inainte sa il pui in directoare). Dar chiar si asa s-ar putea ca Ezinearticles sau Goarticles sa apara inaintea ta.

Bafta!

ps: chestia cu duplicate content - atata timp cat bagi backlink-uri si Google te vede primul cu articolul respectiv eu zic ca nu patesti nimic, chiar daca nu vei aparea primul.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

1. Le ignori pe alea care cer link-back - nu sunt directoare pt seo. Google le va vedea ca un link exchange intre site-uri, dar unde profita mai mult directorul. Sunt o multime de directoare care nu cer link back, ti le recomand pe alea.

2. La fel ca preacher - Daca ai copyright la articol, il postezi pe site-ul tau si astepti sa fi indexat in Google cu pagina respectiva. Dupa care il poti publica si in alte parti, dar cu link catre articolul principal.

Faza e ca, daca va fi cineva depunctat, nu vei fi tu, ci paginile unde se va publica ulterior articolul.
    Boingeanu Ben

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Optimizare on-page checklist
    De vladimir în forumul Utile
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th January 2010, 10:36
  2. Optimizare Adult Page
    De CODEX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th May 2009, 20:03
  3. Time on Page
    De andrei_r în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 16th April 2009, 14:51
  4. Page Rank 0 (zero)
    De pstefan75 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th April 2007, 14:45
  5. Continutul, adica on-page SEO vs off-page SEO
    De Razvan Pop în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st October 2005, 16:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •