Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Schimbare domeniu

Afișare hibrid

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit Schimbare domeniu

Am o mica comunitate construita pe un domeniu .net in urma cu aproximativ 1 an. In acest an s-a dezvoltat cu mult mai mult decat ma asteptam si daca tot am gasit potential in ea vreau sa cumpar un domeniu .ro.

Este vreo posibilitate sa fac schimbarea asta fara sa pierd pozitii in google tinand cont ca am zeci de link-uri si advertoriale catre domeniul vechi? Este suficient un redirect 301?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

In principiu prin redirect 301 se transfera si pr-ul si rankingurile. In functie de cat de mare este proiectul, poate dura pana la cateva luni pana se propaga schimbarea. Lovelife a trecut recent printr-o asemenea experienta, si-a rebranduit un site. Cred ca mai multe detalii poti afla de la el.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Da, teoretic cam asa e. Astept totusi si o parere de la lovelife sau din partea cuiva care a facut o astfel de schimbare recent.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

1 an nu este mult, asa ca domeniul nu este foarte bine "fixat" in google, asa ca pierderile vor fi mai mici la tine
    eu am pierdut tot ce a inseamnat semnale sociale, pentru ca google nu tine cont de ele in momentul cand apare un redirect.
    Relevanta domeniului se recastiga destul de greu, eu inca nu am recastigat-o complet, inainte credeam ca daca se face redirectarea se transfera si relevanta dar se pare ca nu este asa
    A durat 2 luni aprox pana am primit din nou sitelinks, si nu le-am recastigat pe toate, am pierdut si pozitii importante.
    Eu am pierdut aproximativ 30% din trafic, in timp ce concurenta a castigat teren important.
    din punctul meu de vedere a meritat rebrabduirea cu toate pierderile suferite,
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

si eu am facut o schimbare de genul asta si chiar a fost mai bine decat ma asteptam. Domeniul vechi avea probleme in google si nu primea traficul organic pe care ma asteptam sa-l ia, cand l-am trecut pe domeniul nou in 2 luni de zile am inceput sa iau o mie, doua mii chiar trei mii de vizitatori pe zi organici. Schimbi domeniul, redirectmatch 301 si apoi mai poti spune personalor care ti-au dat linkuri sa schimbe url-ul.

dpcdpc11 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th October 2010
    Locaţie
    Oradea
    Posturi
    35
    Putere Rep
    29

Implicit

Am avut si eu o experienta similara insa era vorba de subdomenii, un blog cu tutoriale de webdesign, photoshop etc. care in scurt timp a ajuns la 200 unici pe zi insa dupa mutare nu si-a mai revenit niciodata desi redurectul era facut cum trebuie. Acum mai mult de 20-30 unici pe zi n-am... n-am idee ce-am facut gresit.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de dpcdpc11 Vezi Post
    Am avut si eu o experienta similara insa era vorba de subdomenii, un blog cu tutoriale de webdesign, photoshop etc. care in scurt timp a ajuns la 200 unici pe zi insa dupa mutare nu si-a mai revenit niciodata desi redurectul era facut cum trebuie. Acum mai mult de 20-30 unici pe zi n-am... n-am idee ce-am facut gresit.
    Caderea este prea mare, ai gresit ceva. Pana cum un an nu se pierdea mai nimic, la site-urile cu autoritate mica nici acum nu se pierde. Ai scazut in pozitii sau ce sa intamplat?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de dpcdpc11 Vezi Post
    Poate n-a fost de la redirect. Poate a fost de la altceva si ai fi picat oricum.
    Caut cu jingle.ro.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Redhat, astept cu interes mutarea ta. Vreau sa efectuez si eu una de genu.

Cucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Iti dau un sfat sa faci modificarea aceasta :

1. Iti iei sitemap.xml din domeniul vechi si il deschizi cu excel
    2. Copiezi LINK-urile care le ai in stanga intr-o coloana B si schimbi numele domeniului cu domeniul tau.
    3. In coloana C dupa ce ai facut modificarile de la punctul 2 pui urmatoarea formula : =concatenate(A1," , ",B1) si tragi in jos pana ai facut concatenarea tuturor link-urilor
    4. Intri in site-ul .HtAccess 301 Redirect Generator (Free+Online+Bulk) si pui exact rezultatul concatenarilor dupa care generezi .htaccess-ul cu redirecturile

Rezultatul .. o sa-l vezi in scurt timp ~ 14 zile.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimbare domeniu site
    De Antonie George în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd March 2011, 22:38
  2. Schimbare domeniu
    De Hapiuc Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th October 2010, 17:33
  3. Schimbare CNP domeniu .ro
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th February 2010, 03:03
  4. problema schimbare de domeniu
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th February 2008, 09:52
  5. schimbare nume domeniu din A.ro in B.ro
    De evolution în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd March 2007, 05:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •