Dupa cum i-am promis si lui Danielicb, mai pregatesc unele articole, cu informatii si mai adanci, in special din ramura neuropsihologiei. Acolo sa vedeti jocuri de culise cu adevarat spectaculoase.![]()
Dupa cum i-am promis si lui Danielicb, mai pregatesc unele articole, cu informatii si mai adanci, in special din ramura neuropsihologiei. Acolo sa vedeti jocuri de culise cu adevarat spectaculoase.![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
asteptam cu interes
Am citit pe nerasuflate acest articol si il consider foarte util. Astept cu interes si alte informatii.
Pentru prima data pot sa spun ca am inteles si eu acest element numit SEO. Iti multumesc pentru acest articol deoarece ma va ajuta foarte mult pentru ca este scris intr-un mod unic si intelegi rapid.
Zdwub, daca urmezi regulile de acolo si iti vezi doar de marketshare-ul tau, nu ai cum sa dai gres. Adica sa o iei treptat, de la cativa vizitatori spre mai multi, nu sa tintesti din prima spre rezultatele unor siteuri cu trafic galactic. Asta desigur daca nu cumva ai un buget urias, atunci poti sa te iei la tranta si cu "cei mari".
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Totusi, ""Primul curs SEO..." dateaza din 2011. Unde pot fi citite urmatoarele ?...
Nu m-am decis inca in privinta publicarii celorlalte datorita mai multor factori. Unul dintre ei si cel mai important este "cererea pietei". In momentul actual, peste 50% ca sa nu zic 80% din siteurile mioritice, practica black seo (intr-un grad mai mare sau mai mic).
Asta inseamna ca nu este cerere pentru "cursurile" mele care se adreseaza incepatorilor si celor care sunt interesati de a cunoaste in profunzime mecanismele interne ale acestei activitati numita SEO.
Altfel, pentru pentru cei care incep sa studieze aceasta "meserie" de la jumatate incolo, sarind peste elementele de baza, sunt milioane de tutoriale si cursuri SEO pe internet. Iar eu le urez: lectura placuta!
Pana una alta, mai asteptam, poate o sa vina si momentul potrivit. Poate vine, poate nu. Oricum, cine doreste sa dezbata astfel de subiecte e liber sa deschida topicuri pe Forumul Seopedia sau sa ma contacteze.
A venit si confirmarea oficiala.."SEO in many ways is about change and the ability to adapt and evolve in better and better"
Sorry Dave![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)