uite un exemplu din WMT acum disponibil si in noul analytics
uite un exemplu din WMT acum disponibil si in noul analytics
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
E alta discutie aici. Nu cred ca sunt pozitii pentru acel "keyword" in perioada aleasa. Cred ca sunt pozitii in diverse "conditii" (.com, .ro, browser, limba browser...traducere....) E alta discutie.
Oricum ma surprinde placut nr de clikuri. Pe nisele mele este extrem de mic.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Robi09: Vezi sa fie selectat "Web" si tara care te intereseaza. Mi se pare foarte putin sa primesti 16 clicuri din 3000 de impresii, mai ales daca esti pe #1.
In medie primesc undeva la 60% din impresii pe keywordurile de pe prima pozitie.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
250 pe un keyword? E posibil sa ai inaintea ta cateva siteuri din adwords si la tine sa ajunga un procent f mic de vizitatori.
Rationamentul tau e corect daca vorbesti despre cautarile logate. Daca vorbesti de cautarile nelogate, atunci e partial corect. Ideea e ca rezultatele uneori difera in functie de IP, istoric, cookies si alti factori care personalizeaza cautarile. Logat ele sint evidente, nelogat e mai putin evidente, dar se tine cont de un istoric de 180 de zile si un cookie .. anonim.
How Google Does Personalization with Jack Menzel Cateva explicatii despre personalizarea rezultatelor.
Deci restrangi sansele de a pastra un istoric ptr 3 luni de zile, nu un an. Datele pot fi corecte, dar nu exacte. E o diferenta.
La fel, corect.
Dar, daca tii cont de informatiile date de mine in postul anterior o sa feci ca termenul de vizualizari sau impresii nu mai are aceeasi metrica de cand cu Instant.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)