Citat Postat în original de valentin Vezi Post
Am 10 domenii si as vrea sa le pun pe toate pe acelasi server (ma refer la serverele shared fara IP dedicat) sa nu le mai tin imprastiate cate unul pe server, as vrea sa stiu daca are vre-o influenta acest fapt asupra site-urilor din punct de vedere SEO sau pozitionarii lor in google, tinand cont ca vor avea acelasi IP.

[/COLOR]
Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Atata vreme cat nu vaci interlinking intre ele, nu ai de ce sa te temi. Singurul lucru pe care ti-l recomand ar fi sa iti iei un ip dedicat, astfel ai siguranta ca nu vei avea de suferit din cauza vreunuia gazduit pe acelasi ip cu tine care se apuca de prostii.
Merge sa faci si interlinking intre ele, pana la un anumit punct, evident.

Iar daca un domeniu ce are tehnici white seo, sta pe shared hosting plan impreuna cu unul sau mai multi dementi ce fac black seo, Google nu va penaliza toate domeniile aflate pe acelasi IP.

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
Si daca-s linkate intre ele nu-i "crima". Ba daca-i pe ro poate chiar te ajuta un pic. Doar ca sa nu faci scheme si prostii ca oricum nu tine, ba daca exagerezi risti si penalizarea. Muta-le linistit. Oricum poate ai acelasi adsense pe ele, acelasi analytics sau acelasi webmaster tools account. Fara sa mai zicem de eventualul who.is. Stie google cand apartin de acelasi user doua domenii oricum.
Citat Postat în original de valentin Vezi Post
in cazul asta o sa intampin o problema, la un site am 5 subdomenii care sunt linkate intre ele, ar fi bine ca acela sa fie pe un alt server ?
Nu vei avea probleme.