De ce e greu de inteles ? Omu se refera la un link de genul asta : http://www.google.fr/url?sa=t&source...31jiKQ&cad=rja .
De ce e greu de inteles ? Omu se refera la un link de genul asta : http://www.google.fr/url?sa=t&source...31jiKQ&cad=rja .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Da, Dan. Exact despre asta vorbeam. Din cate vad link-ul dat de tine nu are nici-o cautare (sau ma insel) gen "fashion net", "haine online"...etc. Dar e bun si exemplul tau.
Acelasi lucru se poate 'aplica' si la link-ul unui articol. De ex: Bratara Chanelino - se poate 'genera' un link cu cautarea pe google a cuvantului "bratara chanelino" si ajunge direct pe articol.
Eu cred ca sunt avantaje
Voi ce spuneti?
Vand Advertoriale (pr 5)
Bogdan, de ce crezi tu ca sunt aiureli? Crezi ca isi da seama google de lucru asta? E ca si cum ai cauta pe google acel cuvant si ai ajunge direct pe pagina mea.
Vand Advertoriale (pr 5)
Cautati ceva in Opera, dati click dreapta pe rezultatul dorit si "copy link address"
Este vorba de un mic redirect google.
Info:
How To Get Rid Of Unwanted Redirects In Google Search Results
Trust, but verify.
Black hatcoincid cu cei ce au zis ca se urmareste imbunatatirea datelor despre trafic, statisticile. Cand dai click apare ca sursa Google, cautarea directa www*numesite*ro
Da, au fost discutii despre asta, nu am timp acum sa caut articolele... se pare ca unul din factorii de rankare al google ar fi si optiunea userului. Si e normal, daca eu caut ghinde si te gasesc pe tine singurul rezultat relevant de pe prima pagina si esti pe pozitia 8, clar vei lua mai mult sau la fel de multe clickuri ca rezultatele top 3, asta ar trebui sa te faca mai relevant decat top 3.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Marylina, pai tocmai asta ziceam si eu. hai sa dau si un exemplu:
Sa zicem ca la cautarea "Bratara Chanelino", fashion-net.ro se afla pe pozitia 8. Daca aplicam tehnica si pe prima pagina a site-ului fashion-net.ro avem articolul "Bratara Chanelino" dar cu pemalink-ul 'facut' cu cautarea google, adica in loc de Bratara Chanelino Haine Online sa fie link-ul cu redirect de la google, e ca si cum toti cei care acceseaza acel articol ar fi cautat pe google "bratara chanelino". Ca urmare, cum ai spus si tu, cu cat mai multe "cautari/accesari" ale articolului respectiv, google te ridica in top. E ca si cum toata lumea ar cauta acea bratara, dar doar pe site-ul tau intra.
Daca schimbam toate permalink-urile, cu redirectari de genul, ar insemna ca urcam in top, nu?
Vand Advertoriale (pr 5)
Eu nu stiu daca ajunge. Acolo sunt o gramada de parametri in url care ar ramane la fel (ca pentru cautarea initiala, pentru care s-a generat link-ul) si probabil ca ar da de gandit celor de la google ca ceva nu e curat.
Plus ca, daca vorbim de o nisa cu cautari restranse, poate ca s-ar ajunge ca numarul de accesari sa fie mai mare decat volumul total de cautari pentru kw-ul respectiv.
Si google nu o vedea de unde se face redirectul?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)