Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: SEO Geo Targeting

Afișare hibrid

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Cumperi un domeniu de preferat, .com sau .md (.md e prea scump, daca era vreo 10 EUR era super), daca ai cumparat un .com in Webmaster Tools setezi locatia Republica Moldova.
    .ro e pentru Romania, orice ai face, oricate linkuri de pe saituri moldovenesti ai avea (siteuri moldovenesti = host in Republica Moldova sau domenii .md sau probabil target Republica Moldova in WT).

Krsty este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st August 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Cumperi un domeniu de preferat, .com sau .md (.md e prea scump, daca era vreo 10 EUR era super), daca ai cumparat un .com in Webmaster Tools setezi locatia Republica Moldova.
    .ro e pentru Romania, orice ai face, oricate linkuri de pe saituri moldovenesti ai avea (siteuri moldovenesti = host in Republica Moldova sau domenii .md sau probabil target Republica Moldova in WT).
    Pai deja am un domeniu ".md" si am setat locatia in Webmaster Tools , totusi ma intereseaza faza cu linkurile : daca am linkuri din RO, asta imi ridica pozitia pe google.md ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th March 2006, 17:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •