Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: site de anunturi

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de cutru Vezi Post
    da, m-am apucat si am deja 2 luni de cand lucrez la el. nu vreau sa analizez piata pentru ca stiu ca nu sunt multe siteuri de genu care sa umple toate neajunsurile. si nu consider ca am facut o greseala, daca stau sa ma sperii de la inceput de ceva pai mai bine nu ma mai apuc. siteul o sa-l termin si vreau sa-l aduc in topuri
    Eu zic ca e bine sa analizezi piata.
    Pe langa concurenta online, ai concurenta puternica din offline, ziarele normale de anunturi, unde apare informatia proaspata, pe online aparand uneori mai tarziu (vezi Flash din Tg Mures).

Din start concurezi cu branduri consacrate din offline. La ochi Timisoara= Publitim, Tg Mures: Flash Online, Cluj si Brasov aveau 2-3 care pe moment imi scapa.

Faza amuzanta din offline, pt ca m-am lovit de ea: Daca vrei o chirie buna, in noaptea de sambata/duminica tre sa ajungi in Damb, Tg Mures, unde apare prima data Flash si de la 8 sa te pui pe sunat

O alta problema: continutul. Ca sa aiba cat de cat o consistenta, iti trebuie un numar decent de anunturi. Cine le pune? In cat timp? Cum ii motivezi sa puna anunt acolo?

Deci din start ai nevoie si de actiuni de branding.

Iti recomand sa te uiti pe pagina scop site: Pagina Scop website si sa-ti faci cat de cat un plan de afaceri realist.

O alta zona pe care ti-o recomad este Arena Ursilor | Online Entrepreneurship unde am participat la preselectia primelor 26 de proiecte depuse.

Ideea e sa-ti faci un plan realist si sa vezi cam cand ai ajunge la primul euro pe profit. Daca depasesti perioada, e clar ca un calcul nu a fost bun.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

tocmai.ro este adminstrat de o firma cu servicii de web development din Sibiu (chiar si design).

Apoi, din cate stiu eu, este vorba de un investitor strain, care, asa cum spunea-ti si voi mai devreme, a investit si continua sa investeasca o gramada de bani in publicitate.

whitet este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    B
    Vârstă
    42
    Posturi
    111
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

discutii puerile pe un topic lansat de cineva care e evident ca nu stie ce inseamna business online.

da, o sa platesc un designer sa-mi faca iconite si un logo. de fapt logo e deja cumparat de pe istockphoto. e o broscuta cu o lupa cu culorile portocaliu, verde si gri. deci iconitele si culorile siteului o sa fie gri, portocaliu si verde

eu nu cred nici o clipa ca la inceput au sarit de 10 mii pe luna? deci la inceput? cand la inceput ar trebui sa bagi sume mici si sa vezi rezultatele in timp nu? dar nu 10 mii. cati bani poti sa ai sa investesti de la inceput banii astia. pai daca la inceput bagi asa mult te mentii in continuare tot cu 10 mii pe luna nu? si nu cred ca si-ar permite sa bage atatia bani lunar. deci la inceput 10 mii si dupa au coborat la 1000 de euro pe luna? nu e logic. pe ce te bazezi tu cand ai spus de suma asta?
    vrei un sfat serios?
    daca ai bani, discuta cu un consultant.

Mihai C este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    139
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut, cred ca aici ar trebui luat in calcul si Mercador.ro, un site tot de anunturi generaliste, care are in spate un grup puternic si care in mai putin de 1 an ii cam sufla in ceafa lui Tocmai.ro .
    Este un site de urmarit.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Cutru,

Un site de imobiliare este limitat (uite-te la imobiliare.ro care nu depaseste 15 mii pe zi in conditiile in care sunt cei mai vechi) in comparatie cu un site de anunturi generale in care poti opta sa afisezi anunturi din orice categorie de interes. Cei de la toc au investit in reclama, cei de la titi au cumparat site-uri, au investit mult in infrastructura offline (call center, agenti de teren, editori texte si imagini, programatori) dar si in online prin reclama adwords. Nu poti compara un site de imobiliare cu unul de anunturi generale. Sper ca te-am lamurit si tin sa te anunt ca este ultimul meu post in acest topic, daca vrei consultanta, cauta-ma sa iti fac un pret.

Succes!

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

nu in ultimul rand ar trebui luat in calcul si siteul anuntexpres.ro care are in spate ziarele click si adevarul , eu consider acest site unu din cele mai bine gandite si interfata usoara de folosit si cei care lau creat nu au mai sat sa bage bani in adwords si sau folosit de publicitatea ofiline din ziare pentru al promova si asa cel putin in opinia mea da dovada de maturitate in gandirea unora lox , mercador , tocmai eu le consider ineficiente din punct de vedere al promovari acestor siteuri sau axat prea mult pe adwords si implicit chelturiea unor bani inutili trebuiau sa se axeze mai mult pe promovarea cuvintelor cheie specifice unor siteuri de acest gen daca dam o cautare pe google la "anunturi gratuite" se observa ca la afisarile siteurilor neplatite nu se regaseste nici unu din aceste siteuri dor la cuvintele cheie "anunturi gratuite" se regaseste tocmai , pe pozitia a 7 dupa sumele vehiculate ca au fost investite in acest siteuri eu consider ca este un mare esec cu aceste siteuri (aceasta este o opine pur personala )

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Liste site-uri de anunturi
    De eNoston în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 54
    Ultimul Post: 5th July 2016, 18:48
  2. Site de anunturi
    De Zack în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th April 2010, 19:41
  3. Site de anunturi: http://Anunturi.Netul.ro
    De Netul în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7