14th January 2011, 14:32
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
duku602
Ideea este ca nu o sa am timp si nici nu stiu de unde sa iau/cumpar linkuri pe nisa mea (pe .com - classifieds). Am citit ca cei de la serviiul acela facea inscrierile in timp.. (100 de zile pt dir, 90 de zile pt nush ce, etc..)
Daca nu ai timp, apeleaza la o firma sau un "expert seo" sa iti faca o strategie corecta de optimizare si sa o implementeze, nu da banii aiurea pe pachete frumos ambalate dar ineficiente. Stiu ca e mult mai tentant sa dai niste bani si sa nu iti mai bati capul, sperand ca ei vor rezolva totul, dar nu e asa.
Ca sa rankezi bine iti trebuie un profil de backlinkuri natural. Asta inseamna si directoare, si social bookmarking, si linkuri de calitate, si linkuri cu pr, si advertoriale, si linkuri sitewide, si linkuri deeplinks, si no follow, si do follow, si linkuri de pe twitter, si de pe facebook , si etc. In momentul in care te duci unilateral, si toate linkurile tale sunt fie directoare, fie social bookmarking , pe langa faptul ca nu o sa rankezi bine, risti sa fii si penalizat.
Pachetele astea de linkuri au in general scopul sa completeze o strategie seo, nu sa o inlocuiasca.