Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Vreau sa folosesc un serviciu de optimizare si..

duku602 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th October 2010
    Locaţie
    S-E Europei
    Vârstă
    39
    Posturi
    94
    Putere Rep
    0

Question Vreau sa folosesc un serviciu de optimizare si..

Si.. am nevoie de ceva info, si mai precis nu stiu daca isi merita banii din toate punctele de vedere.. Am vorbit cu cei de acolo [live help] si mi-au zis ca nu imi da nici o garantie si nici nu pot estima rezultatele..

Este vorba de: s u b m i t e d g e [dot] com , pachetul numit "Complete Link Building Solution" , Optiunea "Advance SEO Link Building Package" ($1499).

Va rog sa va dati cu parerea.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de duku602 Vezi Post
    Si.. am nevoie de ceva info, si mai precis nu stiu daca isi merita banii din toate punctele de vedere.. Am vorbit cu cei de acolo [live help] si mi-au zis ca nu imi da nici o garantie si nici nu pot estima rezultatele..

Este vorba de: s u b m i t e d g e [dot] com , pachetul numit "Complete Link Building Solution" , Optiunea "Advance SEO Link Building Package" ($1499).

Va rog sa va dati cu parerea.
    Pai ce garantie sa-ti dea ? Ei probabil o sa faca ce promit, dar asta nu inseamna ca te ajuta foarte mult, pentru ca linkurile alea nu au aproape nici o valoare.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th October 2010
    Locaţie
    S-E Europei
    Vârstă
    39
    Posturi
    94
    Putere Rep
    0

Implicit

Macar sa imi dea o estimare pentru traficul targetat..

Poti sa detaliezi te rog ? de ce zici ca linkurile alea nu au aproape nici o valoare ?

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Lucrurile automatizate de obicei dauneaza. Pe langa asta, linkurile sunt din directoare, care nu ajuta aproape deloc pe .com. Celelalte sunt din social bookmarking, care sunt nofollow. Link buildingul trebuie facut cu atentie, nu masiv, mii de linkuri odata.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th October 2010
    Locaţie
    S-E Europei
    Vârstă
    39
    Posturi
    94
    Putere Rep
    0

Implicit

ms frumos pentru raspunsuri.. am sa ma mai gandesc daca am sa cumpar sau nu serviciul ala..

Crezi ca as putea face altceva mai bun de banii aia ? si daca da, cum ? sau ce ?

Ms

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

De banii aia ai putea sa iti cumperi tu singur linkuri relevante pentru site, de pe site-uri mai mari din aceeasi nisa cu tine. (asta se presupune ca e ilegal conform Google)

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    40
    Posturi
    282
    Putere Rep
    30

Implicit

Submit la ce a zis lumpy, cumperi link-uri/articole care pe publici pe site-uri apropiate din nisa ta, dar dupa cum a spus si alex sa nu le pui toate odata ca s-ar putea/sigur sa ai probleme.

Mai bine sa iti imparti bugetul acela de $1500 cat ai fi platit la serviciu de optimizare, la 15 luni si in fiecare luna investesti $100 in link building.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th October 2010
    Locaţie
    S-E Europei
    Vârstă
    39
    Posturi
    94
    Putere Rep
    0

Implicit

Ideea este ca nu o sa am timp si nici nu stiu de unde sa iau/cumpar linkuri pe nisa mea (pe .com - classifieds). Am citit ca cei de la serviiul acela facea inscrierile in timp.. (100 de zile pt dir, 90 de zile pt nush ce, etc..)

Va multumesc pentru raspunsuri.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de duku602 Vezi Post
    Ideea este ca nu o sa am timp si nici nu stiu de unde sa iau/cumpar linkuri pe nisa mea (pe .com - classifieds). Am citit ca cei de la serviiul acela facea inscrierile in timp.. (100 de zile pt dir, 90 de zile pt nush ce, etc..)
    Daca nu ai timp, apeleaza la o firma sau un "expert seo" sa iti faca o strategie corecta de optimizare si sa o implementeze, nu da banii aiurea pe pachete frumos ambalate dar ineficiente. Stiu ca e mult mai tentant sa dai niste bani si sa nu iti mai bati capul, sperand ca ei vor rezolva totul, dar nu e asa.

Ca sa rankezi bine iti trebuie un profil de backlinkuri natural. Asta inseamna si directoare, si social bookmarking, si linkuri de calitate, si linkuri cu pr, si advertoriale, si linkuri sitewide, si linkuri deeplinks, si no follow, si do follow, si linkuri de pe twitter, si de pe facebook , si etc. In momentul in care te duci unilateral, si toate linkurile tale sunt fie directoare, fie social bookmarking , pe langa faptul ca nu o sa rankezi bine, risti sa fii si penalizat.

Pachetele astea de linkuri au in general scopul sa completeze o strategie seo, nu sa o inlocuiasca.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Cauta siteuri din nisa ta si incearca sa cumperi linkuri sau sa faci 3 way link exchange. Personal iti recomand sa cumperi mai degraba advertoriale ( linkuri in posturi NOI ). Si link exchange-ul sa-l faci la fel, in caz ca vrei asta. Linkurile de pe siteuri/bloguri relevante sunt mult mai bune decat acelea, chiar daca vor fi doar cateva zeci, in loc de cateva mii.

Asa cum a spus si Nic, angajeaza pe cineva sa faca asta. Cu $1500 poti face treaba mult mai buna decat ofera cei cu directoarele.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce plugin sa folosesc ?
    De Nichita în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th March 2010, 12:28
  2. cum folosesc un if pe refer
    De Mihai Gianu în forumul Server side
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 13th December 2008, 01:20
  3. Vreau optimizare pentru un site de imobiliare
    De Mizou în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th November 2006, 21:07
  4. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th October 2006, 11:40
  5. ce domeniu sa folosesc?
    De Alex Dumitru în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th July 2006, 14:04

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •