Așa cum am zis și în threadul de prezentare, sunt novice în SEO și sper să nu mă luați prea tare de la prima întrebare, chiar dacă pentru voi vi s-ar părea banală problema mea. Am căutat de mai multe ori pe forum și pe google despre asta, dar nu am găsit nimic.
Structura site-ului este în felul următor: www[DOT]keyword[DOT]net/keyword2/keyword3/ . Problema mea este că nu ies la căutarile pentru paginile secundare după keywordurile long tail de forma "keyword keyword2 keyword3" (chit că paginile respective sunt indexate), în schimb, iese pagina principală, având în title unul dintre keywordurile long tail pus express de mine să văd dacă aș ieși pe kw-ul acela, menționez că pagina principală are pr0 și cele secundare n/a.
În urmă cu aproximativ o lună jumătate am înlocuit un script care genera automat linkuri cu videoclipuri de pe youtube (exact, SPAM!) cu unul creat de mine în grabă ce-i drept, după câteva luni bune, ștergând vechile linkuri manual din webmasters tools.
De ce am instalat scriptul inițial? Cum sunt sunt leneș și nu m-am documentat, l-am instalat și am abandonat site-ul pentru câteva luni bune. Nu mi-am dat seama că e un NO! lăsându-mă furat de traficul generat de un alt site ce folosea același script, dându-mi seama prea târziu de tipul acestui script. Știu că am făcut o mare prostie lăsând acel script instalat, chiar dacă nu știam că e dăunător nu înseamnă că sunt nevinovat și, după cum vedeți, îmi asum consecințele.
Mă gândesc că de aici s-ar trage și problema mea, pentru că linkurile repective aveau aceeași formă.
Voi ce părere aveți, cum aș putea trece de hopul ăsta?

Răspunde cu citat