Am shi eu 2 intrebari:
In cat timp de la data lansarii siteului apar vizitatorii?
sau de ce depinde venirea vizitatorilor la un site nou?
tinand cont ca ai vreo 2 backlinkuri pe niste siteri de PR2
Am shi eu 2 intrebari:
In cat timp de la data lansarii siteului apar vizitatorii?
sau de ce depinde venirea vizitatorilor la un site nou?
tinand cont ca ai vreo 2 backlinkuri pe niste siteri de PR2
poate sa dureze cateva zile .. poate sa dureze ani de zile
Depinde de continut si optimizare![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Daca e sa tinem cont de "niste doua" backlink-uri sau unu si jumatate asteptarea poate fi una placuta!
2 vizitatori bilunar din care garantat unul e prietenul tau si va da clic pe o reclama adsense.
"Shi" uite ca am avut si eu doua raspunsuri.
Cam offtopic nu? (![]()
Tu, cand ai... calitatea de vizitator sa zicem, de ce intri pe un site? pentru ca are 2 backlinkuri? Sau pentru ca are continut interesant?
Ei bine, vizitatorii vor incepe sa vina atunci cand incepi sa ai continut interesant (abia atunci tb sa incepi sa-i "ajuti" sa te gaseasca mai repede cu "doua backlinkuri" sau chiar mai multe).
altfel e ca si cum mi-ai arata mie drumul spre ceva frumos pavat, doar ca la final el duce la... nimic. Pai nu te bag undeva atunci si nu mai mai ascult in veci de sfatul tau (adica nu mai intru in veci pe site-ul tau)?
Ultima modificare făcută de Hobart; 24th June 2010 la 14:52.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Nu exista raspuns pt intrebarea ta pentru ca vizitatorii pot sa vina in cateva luni, cum zicea cineva de mai sus, sau in cateva minute, depinde cat de bine sunt plasate backlinkurile alea pe respectivele siteuri, si cat de vizitate sunt site-urile.
Un backlink plasat pe un site nu inseamna automat vizitatori.
Fara promovare (de orice fel) nu o sa-ti vina vizitatorii decat daca apari tu printre primii pe google pe keywordurile pe care te axezi (daca sunt keyword-uri cautate de potentialii vizitatori),altfel, iti trebuie mai multe backlinkuri pe site-uri de calitate.
Cris, nu am nimic personal cu tine insa de cateva zile apar niste intrebari cat se poate de penibile si fara vreun raspuns concret, venite din partea ta. Chestiile astea le gandeste si un copil de clasa a-4a, plus de asta pe viitor incearca sa eviti:
Postat în original de Cristian Mezei
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Sunt uimit ca ai cont din 2007 ... si inca esti la un nivel mai mult decat basic ...
Depinde foarte mult de natura site-ului si anume:
- daca ai un site de prezentare a unei firme, oferi servicii etc. depinde foarte mult de concurenta, pietei careia te adresezi, numarul de cautari. un sfat destul de simplu incearca sa instaleazi un program de genul IBP si vezi ce link-uri are concurenta
- daca ai un site cu content adauga continut original si cred ca mai important este calitatea ...cu timpul vizitatorii vor veni, usor, usor - cuvantul magic este rabdare. Acum cu twitter, facebook, etc word of mounth este mai puternic ca niciodata asa ca un site de calitate poate fi usor propulsat. Spune o poveste ... iti recomand "All marketers are liars" o carte care te ajuta foarte mult cand vrei sa lansezi o idee de business nu tocmai originala.
Un sfat de final, ca sunt pe fuga ... cand vrei sa faci un site, nu mai pleca de la ideea de a face bani; identifica o nevoie si incearca sa o rezolvi in cel mai elegant mod posibil.
O zi faina.
Asta cu content-ul original mi se pare cea mai mare gogoasa . Toti cei care se ocupa de SEO vorbesc de content original . Dar ce poti scrie original cand esti la inceput de drum si nu ai experienta ?
In timp , atunci cand prinzi o anumita experienta in scrierea articolelor poti sa vorbesti de content original . Mie greu sa indentific un incepator care sa poata sa aibe ceva original in articolele sale .
Nu cred ca pe chris ideea de content original il poate ajuta prea mult .
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
Dar daca un site este la inceput, poate posesorul nu stie nimic despre SEO , html , CSS si altele.
Dar daca respectivul face un site despre moda de exemplu, el stie ce e aia moda si altele de genul asta si poate scrie ceva.
Daca nu te pricepi la nimic nu poti sa faci un site de succes
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)