Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: intrebare reclama pop-ups si pop-under

giovanni12345 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit intrebare reclama pop-ups si pop-under

Lui nenea Google ii place astfel tip de reclama ?
    Cum platesc iei ? pentru fiecare aparitie a reclamei cind cineva deschide o pagina, sau pentru fiecare click pe reclama ?
    Ce stiti despre pop-under si pop-ups ? dupa cum am inteles oamenilor nu le plac astfel de tip de reclama, chiar si eu o urasc

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Lui nenea Gooogle nu-i plac astfel de reclame... daca apeleaza cineva la asa ceva va avea contul suspendat pentru incalca termenii Google...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Lui nenea Gooogle nu-i plac astfel de reclame... daca apeleaza cineva la asa ceva va avea contul suspendat pentru incalca termenii Google...
    Care cont ?

Eu am in vedere, daca astfel de tip de reclama ar putea influenta pozitia in serp.

Si inca o intrebare:"daca pe pagina care o deschizi ai reclama adsense, iar dupa deschiderea acestei pagini se genereaza automat o reclama pop-ups (a altei firmi) , atunci ce sar putea intimpla ?"

Thx
    Ultima modificare făcută de giovanni12345; 31st October 2009 la 18:02.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

Implicit

Ce s-ar putea intampla?
    Pai sunt doua posibilitati. Prima ar fi ca in scurt timp (poate nu chiar scurt, dar oricum, atunci cand iti va fi lumea mai draga) sa ti se suspende contul adsense si sa pierzi toti banii acumulati de la ultima plata, o a doua posibilitate (mult mai mica ce-i drept, trebuie sa fii norocos tare) ar fi sa mearga asa fara sa te prinda nimeni.
    Daca siteul pe care vrei sa faci smecheria este unul din cele doua de la semnatura, in locul tau as renunta la idee.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Ce s-ar putea intampla?
    Pai sunt doua posibilitati. Prima ar fi ca in scurt timp (poate nu chiar scurt, dar oricum, atunci cand iti va fi lumea mai draga) sa ti se suspende contul adsense si sa pierzi toti banii acumulati de la ultima plata, o a doua posibilitate (mult mai mica ce-i drept, trebuie sa fii norocos tare) ar fi sa mearga asa fara sa te prinda nimeni.
    Daca siteul pe care vrei sa faci smecheria este unul din cele doua de la semnatura, in locul tau as renunta la idee.

Multumesc, cred ca voi folosi numai reclama pop-ups pe pagina, fara adsense.

Eu nu prea inteleg care e problema ? se deschide o pagina cu reclama adsense, si apoi apare pop-ups cu alta reclama, ce nu iar placea lui Google ? reclama Adsense este pe pagina initiala, nu pe cea generata (pop-ups), nu bag codul adsense in pop-ups.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Salut giovanni12345. Daca ai citi TOS-ul adsense ai sti ca acestia nu sunt de acord cu nici un fel de reclame "bagate pe gatul" userilor. Daca tie nu ti se pare OK sa vezi un astfel de reclama pe un site, de vrei ca in site-urile tale va le afisezi?

Incearca sa ai continut original si de calitate. Pe site-urile tale vad mai mult de trei grupe de reclame adsense (incalcare TOS). In afara de acestea ai mai vrea sa afisezi si altele... ? Sistemul nu functioneaza asa, oricat ai incerca tu sa storci din el. Iti poti pierde cu usurinta contul. Construieste pe termen lung, nu pe termen scurt, si vei avea doar de castigat.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    31

Implicit

eu cred ca se referea la adaugarea de reclame prin popup cele gen travian, iar in acest caz nu vad ce are de a face adsense cu reclamele alea.
    Idea este sa nu pui adsense in popup.

Cat despre metoda de plata .. am impresia ca platesc cam la mia de afisari. Oricum nu ti-as indica decat daca ai siteuri foarte populate altfel vei risca sa pierzi si vizitatorii pe care ii ai acum (in caz ca ai putini)

Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Citat Postat în original de sht3fu Vezi Post
    eu cred ca se referea la adaugarea de reclame prin popup cele gen travian
    La acest gen de reclame se referea dar intrebarea mea este: cate reclame poti insera intr-o pagina: 5-6 calupuri adsense + un popup suparator, la un continut nu foarte consistent...
    Daca as fi un vizitator nu m-as intoarce pe un site care nu imi ofera decat reclame bagate pe gat cu forta...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit

Ginditorul 2003 te referi la siturile mele din semnatura ? nu cred ca am incalcat ceva acolo, uite mai atent, dupa cum observi cind pui pe pagina mai multe reclame decit trebuie, atunci google nici nu ti le arata.

Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Citat Postat în original de giovanni12345 Vezi Post
    Ginditorul 2003 te referi la siturile mele din semnatura ? nu cred ca am incalcat ceva acolo, uite mai atent, dupa cum observi cind pui pe pagina mai multe reclame decit trebuie, atunci google nici nu ti le arata.
    http://en-wordpress.com/ - eu vad cinci grupe de ads si un custom search de la google...

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare, reclama pe un website
    De ficsus în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th April 2011, 01:52
  2. Reclama forum
    De suMMer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th October 2009, 14:42
  3. Reclama adsms?
    De deadworldisee în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th July 2008, 12:13
  4. Intrebare, cod adsense, afisare reclama
    De gaby în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th February 2008, 11:21
  5. Reclama textad
    De icgames în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th November 2006, 01:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.