Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Over Optimization - realitate sau nu ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Question Over Optimization - realitate sau nu ?

Salut. Vreau sa stiu care este opinia voastra vizavi de supra-optimizare / over optimization ? Este reala aceasta problema? Chiar este posibila banarea / declasarea in aceste cazuri sau penalizarea pentru supra-optimizare este doar un mit ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

aligaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd September 2006
    Posturi
    92
    Putere Rep
    36

Implicit

Ce insemna supra optimizare ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Am patit-o si era reala. Zi "era" ptr ca acum nu vad sa mai fi vorbit prea multi de ea.

Site-ul cazuse la cautari, dupa modificari a urcat iar.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

cred ca am 2 site-uri in aceasta situatie. Despre ce modificari vorbesti Krumel? Cum ai rezolvat situatia?
    :)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Titlu, descrieri, am mai scos din link-urile irelevante de pe index. N-am avut ideea daca ceea ce am facut e bine, pana la urma a fost.

Am mai avut la un site, titlul si descrierea luata de catre un concurent si folosita. Pentru ca eram mai "tanar" Google m-a penalizat pe mine.

Dupa ce am schimbat, am urcat mai sus decat cel care ma copiase. Acum nu mai stiu ce se intampla, am renuntat la acel site.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Salut. Vreau sa stiu care este opinia voastra vizavi de supra-optimizare / over optimization ? Este reala aceasta problema? Chiar este posibila banarea / declasarea in aceste cazuri sau penalizarea pentru supra-optimizare este doar un mit ?
    Nu este posibila banarea decat daca depasesti bariera de spam. Adica daca densitatea cuvintelor cheie ajunge undeva la 6-7%. In rest poti fi penalizat, nu am patit niciodata insa am ajutat pe cineva care a patit-o.

Cel mai usor mod ca sa scapi de penalizarea asta este sa o eviti, mai ales ca stii acum ca e reala.

Succes!

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca te apuci sa faci keyword stuffing ca sa-ti cresti densitatea cuvintelor cheie de pe pagina sau incluzi cuvinte cheie in divuri ascunse sau cine stie ce alte "artificii" d-astea de optimizare evident ca primesti penalizari si declasari.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Daca te apuci sa faci keyword stuffing ca sa-ti cresti densitatea cuvintelor cheie de pe pagina sau incluzi cuvinte cheie in divuri ascunse sau cine stie ce alte "artificii" d-astea de optimizare evident ca primesti penalizari si declasari.
    Nu e vorba de Keyword stuffing. Am citit pe niste forumuri (nu mai stiu sursa) ca daca apare o pagina care este "perfecta", adica are continut / cuvinte cheie in densitate optima / titlul densitate optima / alt text densitate optima / H1 densitate optima / descriere densitate optima / etc. motoarelor de cautare li se aprinde beculetul - "pagina arata prea bine. Oare este optimizata ca sa ma pacaleasca sau este scrisa pentru user?"

Si daca esti detectat esti aruncat pe o pozitie obscura in cautari. Cel putin asta era ideea.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    34

Implicit

In general, "ceva" optim nu are cum sa produca efecte negative. E impotriva logicii. Asadar, daca e totul optim, n-ai de ce sa-ti faci griji.

Cred insa ca te refereai la situatia ipotetica in care o pagina indeplineste toate cele "n" criterii pe care le are Google pentru clasare (pe primul loc, banuiesc). Asta ar inseamna automat ca pe primele locuri sunt pozitionate pagini/site-uri care indeplinesc o parte mai mare din criterii decat concurenta, dar nu pe toate. Nu ma insel, nu?

Asta e o discutie buna pentru o dupa-amiaza ploioasa de duminica.
    Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de raducutzzu Vezi Post
    In general, "ceva" optim nu are cum sa produca efecte negative. E impotriva logicii. Asadar, daca e totul optim, n-ai de ce sa-ti faci griji.

Cred insa ca te refereai la situatia ipotetica in care o pagina indeplineste toate cele "n" criterii pe care le are Google pentru clasare (pe primul loc, banuiesc). Asta ar inseamna automat ca pe primele locuri sunt pozitionate pagini/site-uri care indeplinesc o parte mai mare din criterii decat concurenta, dar nu pe toate. Nu ma insel, nu?

Asta e o discutie buna pentru o dupa-amiaza ploioasa de duminica.
    Exact despre asta vorbeam !

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st February 2010, 14:00
  2. vBulletin SEO optimization: VBSEO sau Zoints SEO?
    De dojo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd April 2007, 02:42
  3. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 02:32
  4. The Premier Event For Search Engine Marketing & Optimization
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th December 2005, 20:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente