Salutare. Sa zicem ca am un site despre cartofi, la adresa cartofi.com. Este indicat sau nu ca de fiecare data cand in textul de pe site-ul meu apare cuvantul cartofi sa pun link pe el spre pagina principala cartofi.com? Multumesc.
Salutare. Sa zicem ca am un site despre cartofi, la adresa cartofi.com. Este indicat sau nu ca de fiecare data cand in textul de pe site-ul meu apare cuvantul cartofi sa pun link pe el spre pagina principala cartofi.com? Multumesc.
Desi chestia asta e o practica des intalnita, eu recomand sa scri textul natural, fara sa faci nebunia de mai sus.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Cel mai indicat este ca in loc de butonul "Home" sau "Index" sa ai cuvantul Cartofi iar daca se poate in alte pagini sa ai link catre index cu variatii ale cuvantului cartofi: cartofiori, cartof, cartofi prajiti, cartofi fierti...![]()
Tehnica asta o foloseam si eu pentru un site pana sa mi se buseasca plug-in-ul care puneau automat link-uri pe tag-uri. In raport cu enervarea pe care o creeaza vizitatorilor, nu cred ca beneficiile seo sunt atat de importante, dar ma rog, e o chestiune de gust. Eu o foloseam pentru ca foarte multi imi copiau textele de pe site iar link-urile acelea (uneori chiar zeci) fie ii descurajau sa o faca fie imi aduceau IBL-uri (pentru ca majoritatea datea copy/paste; mi-au copiat chiar si link-urile de afiliat).
Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)