Face sa cumperi un domen cu pagerank 2 cu 5$ ????![]()
Face sa cumperi un domen cu pagerank 2 cu 5$ ????![]()
Depinde ce profil are domeniul. Numele lui este interesant? Poate fi utilizat in mod profitabil? PR-ul mi se pare o chestie inutila. Daca domeniul ti se pare OK din celelalte puncte de vedere sau daca vrei sa vinzi linkuri cu PR il poti cumpara.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Merge sa cumperi un domeniu fara PR cu 5 $
Ideea este ca daca te bazezi doar pe PR trebuie sa te miste repede sa-l pui pe picioare si apoi sa vinzi niste link-uri. Asa fara continut si pag. indexate, nimeni nu va cumpara link-uri pe el.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Daca e un domeniu ce expira peste 1-2 luni, mai are si un nume ciudat, nu prea merita.
Daca vrei sa te tii serios de un site, iti iei un domeniu nou (cu cativa $ in plus), inscrii in cateva directoare si ai PR2 garantat la urmatorul update (va trebui sa astepti ceva, tocmai a fost unul).
pagerank 2 cu doar citeva directoarecred ca e cam greu de obtinut
![]()
Si cu o penalizare de la google cred ca iti sare pagerankul sau in cel mai fericit caz stationeaza.Sfatul meu este sa iti inscri la o saptamana in directoare:pentru ca perioada de aprobare difera si se poate intampla ca google sa gaseasca acelasi site in mai multe directoare in acelasi interval de timp.
Mai bine ar fi sa schimbi titlul si descrierea plus metadescrierea si cuvintele cheie.Noul algoritm google este foarte aspru cu directoarele web.Am auzit de directoare web cu pr8 care dupa penultimul update au ajuns la pr 0..
Dar nu pe ro.Daca gasesc postul respectiv ,parca pe softpedia era,iti dau link-ul respectiv sa vezi.Era un director care se baza pe linkuri cumparate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)