Salut!
As vrea ceva intre <h1> si <h2>. Ma refer la dimensiunea fontului. Stiu ca motoarele de cautare nu baga in seama style="font-size:xxpx", dar as vrea sa ma asigur ca daca micsorez un tag header, sa nu fiu penalizat.
Mersi!
Salut!
As vrea ceva intre <h1> si <h2>. Ma refer la dimensiunea fontului. Stiu ca motoarele de cautare nu baga in seama style="font-size:xxpx", dar as vrea sa ma asigur ca daca micsorez un tag header, sa nu fiu penalizat.
Mersi!
vrei sa-l micsorezi pina la 0de ce te temi ?
la mine Tagul H1 se afla sus la inceput in partea dreapta.
Am citit ca cel mai bine sa-l pui in partea stinga deoarece google incepe sa citeasca pagina sus din partea stinga.
La mine :
font-size: 12px;
color: #333333;
nici intr-un caz sa nui dai tagului culoarea paginii deoarece poti fi banat.
De exemplu culoarea paginii este alba si dau si culoarea tagului coloc:#FFFFFF
sau pagina e neagra si tagul e negru si nu se observa.
Multi fac asa (vor sa ascunda tagulu) si pina la urma primesc Ban.
De marime nu-ti pot zice nimic. Cred ca principalu sa fie mai mare de 0px.![]()
Da, pai nu am nicio intentie sa ascund ceva, chiar ma intereseaza sa fie vizibil si mare, dar nu chiar h1 "chior", nestilizat, ca e cam urat. De aia intrebam daca pot sa il stilizez sau sa il mai micsorez cu vreo 2px.
linistit poti sa-l micsorezi, sa-i dai orice style si culoare atat timp cat rezultatul nu e ce spunea giovanni . a,si mai e atributul visible sau hidden pe care recomandat este sa nu-l folosesti niciodata indiferent de context
pai poti modifica din css stilul fiecarui heading de pe site. Poti face .h1, .h2 sa fie la fel de mare ca textul normal, sa fie colorat, sa fie strong, sa fie cum vrei tu... iar cand vei pune in html un <h1> va aparea exact cu stilul respectiv si motoarele de cautare il vor lua ca si heading 1.
@giovanni12345 spiderul nu are ochi sa vada pagina, el citeste codul si atit. Ideea e sa asezi cuvintul la inceputul codului din body pentru ca acel cuvint sa fie primul vazut de spider (cu 2 divuri inline float poti face sa apara mai intii ce e scris in dreapta si apoi ce e scris in stinga paginii - vizual/optic)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)