Off topic: Atita timp cit stau conectata minim 14 ore pe zi, locatia mea e www. Nu-mi fac meseria nici in piata, nici la coafor, nici la epilat. Traiesc din si in www. Asta e situatia, asta imi e meseria si imi place ceea ce fac.
Locatia mea fizica e absolut irelevanta, nu poti spune ca poti lucra in www numai din Stefanestii din Deal sau Aruncata din Vale.
ON TOPIC:Forumul nu e pe moarte, nu stiu de unde ai scos-o si pe asta. Forumul este o comunitate destinata celor care au tangenta, intr-un fel sau altul, cu SEO.
Fa un efort de imaginatie si incearca sa iti imaginezi urmatorul scenariu: google schimba algoritmii . Nu va trebui sa existe un forum de seo?
Ultima modificare făcută de DMB; 2nd June 2008 la 10:32.
Domnia sta in ceea ce stii, nu in ce detii...
Nici eu nu cred ca forumul este pe moarte , ba chiar este foarte departe !
DMB , google chiar a inceput sa schimbe algoritmii , asta in cazul in care nu stiai !![]()
Linkurile din directoare nu mai au o importanta asa mare , plus ca google a inceput sa aprecieze continutul nou si vrea sa penalizeze drastic duplicate content !
S-a dus vremea siteurilor in care aruncai cateva cuvinte , si dupa ce-l optimizai , pur si simplu il uitai , pentru ca-l gaseai pe prima pagina la cuvinte relevante !
Se pare ca mai nou , blogurile sunt la putere si nu mai are importanta cum se numeste siteul , pentru ca la cautarea dupa cuvinte cheie nu prea mai conteaza asta !
Spre exemplu , daca pe seopedia se vorbeste mai des despre vata pe bat si berea la gard , atunci acestea o sa fie considerate cuvintele care definesc siteul !
Concluzia este ca SEO se schimba in fiecare zi , si mereu apar lucruri noi si cate ceva de invatat !
Eu cred ca daca un nou venit citeste cu mare atentie ceea ce s-a scris , ( asa cum am facut eu ) are sanse sa invete cate ceva si sa nu posteze degeaba asteptand ca sa se raspunda la ceea ce s-a mai scris !
Forumul nu are cum " sa moara " , pentru ca asa cum am scris , google a inceput sa schimbe algoritmii , in plus o sa apara si yahoo.ro , si o sa fie ( sper ) , un concurent serios pentru google .
Eu ma refeream la o schimbare radicala.![]()
Domnia sta in ceea ce stii, nu in ce detii...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)