Link building ca test, ummm, destul de greu de stabilit :

1. Orice link e folositor, asa ca nu te uiti de unde il obtii ( eliminam warez etc etc )
2. In domeniile unde nu e f mare concurenta, incerci sa iti "acoperi munca" facand adaugari la directoare, desi nu se ajuta asa de tare. Motivul e, sa nu vada concurenta care linkuri sunt sau nu bune pentru tine
3. un test "link building" in cazul in care se efectueaza intr-adevar, va dura intre 3-6 luni, pentru ca abia apoi se vad rezultatele adevarate.

Cat despre teste, nu cred ca e nevoie de teme. Nu aveti nicio curiozitate ? Nu te-ai intrebat niciodata ..daca fac aia ce se intampla,oare ?! Chiar ieri am postat despre inca o curiozitate, de ce nu mai incearca si altii sa ruleze testul respectiv ? Eu abia maine o sa am fisierele si swf-ul pe unde trebuie, deci probabil si maine o sa scriu un mini-articol despre cum o sa procedez. Azi am stat un pic sa ma gandesc daca face diferenta foarte mare densitatea celorlalte cuvinte cheie si pana la urma am lasat o medie de 57 de cuv pe cel cautat. ( defapt textul contine doar 57 de cuvinte , nu avea rost sa creez mai multe ).