Oricine merita o sansa, aici pe Seopedia. Sa vedem.
Eu n-am zis sa nu-si faca lumea conturi, ci doar ca vor spama multe topicuri din graba de a face numarul de posturi visat. Dupa aceea se vor linisti. Asa ca, pregatiti-va![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Totusi, ati stricat afacerea celor care vand "invitatii". Si cate cereri am primit...
Mi se pare un lucru bun sa se poata inregistra utilizatori fara recomandare. Puterea unui forum vine tocmai din varietatea opiniilor, a ideilor. Atata timp cat cineva poate dovedi ca are legatura cu subiectele seopedia merita sa aibe acces.
Personal am urmarit forum-ul timp de 1 an, dar am reusit sa imi fac cont doar cand s-a deschis chat-ul si am vorbim cu un moderator. Rugasem inainte membrii mai vechi cu care colaborasem sa ma recomande, dar din pacate nu au vrut. Incepusem sa suspectez faptul ca un forum "inchis" comvine mai mult unor membrii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)