Scuze, nu am fost atent, acum (ei bine, aproape o ora) m-am intors de la munca si am citit in graba, si am postat stiind ce am vazut cand eram la munca.
Scuze, nu am fost atent, acum (ei bine, aproape o ora) m-am intors de la munca si am citit in graba, si am postat stiind ce am vazut cand eram la munca.
E cam naosoala treba asta cu minim 10 post-uri. Eu ma chinui sa fiu cat mai on-topic (desi e pana la urma tot off-topic) doar ca sa am 10 post-uri si sa pot utiliza forumul ca un user normal. Sunt la primul pas pe lungul drum SEO si chiar nu as putea scrie ceva ce guru' sau aia cu 510 post-uri sa nu stie. Daca sunteti de acord cu OFF-topic-urile, lasati regula in vigoare, daca vreti mai multi useri, scoateti chestia asta nasoala si jenanta (cum ma simt eu acum, pt. ca trebuie sa mai scriu inca vre-o 3 post-uri). Spam va fi todeauna, cred ca spam-ul, fiscul si moartea sint cele 3 de care nu ai cum sa scapi. Daca regula celor 5 sau 10 post-uri ar vrea sa va fereasca de spam, nu o sa tina + o sa enerveze o gramada de potentiali-ex useri.
Ultima modificare făcută de danmarius7; 30th October 2006 la 23:10.
Un user normal esti dupa 10 post-uri nu ?
Am avut si avem atatia spammeri in forum-ul asta (dat fiind si domeniul nu? aici sunt cei mai propice spammeri) incat nu se poate altfel.
Daca cineva chiar vrea sa participe la discutii, poate indura 10 posturi pentru a posta un link nu ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
E asa de greu ca in loc sa pui www.domeni.kg sa pui domeniu.kg ? Care sa nu fie link activat?
Sau nu stiti sa puneti un link text intr-un post?
No offense...masurile astea sint luate pentru protectia comunitatii si nu de flori de mar.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Tocmai mi-ati dat ocazia sa ma mai simt odata jenat dar sa continui quest-ul meu spre cele 10 post-uri. Spre exemplu eu chiar nu vreau sa postez nici un link, dar sunt chiar curios de unele lucruri care sunt in atasament la unele post-uri. Pana voi avea ceva util de scris, veti mai vedea vre-o 2 post-uri dintr-astea fara prea multa noima din partea mea. Asta este voi ati vrut-o.
Nu am inteles care e problema ta, dar tu continua.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)