Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Nelamurire

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Cartis Dragos Vezi Post
    Nu prea inteleg care e problema ta, daca sunt user nou inseamna ca dau tepe?
    Gandeste putin ca asa ai fost si tu, uite acum unde ai ajuns, nu judeca daca nu cunosti.
    Nu trebuie sa asociezi ce a scris Dragos Bunea cu persoana ta. Este doar un exemplu de situatie (vezi cum a fost folosit cuvantul "altul" = incerca sa scoata in evidenta ca este deja un trend si doar prin asemenea sesizari ajungi sa perfectionezi un sistem)
    El vorbea in general despre sistemul de "filtrare" cand vine vorba despre postarea in sectiunea marketplace.

Sper sa nu degenereze si acest topic intr-o lupta personala..

Cheers
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Cartis Dragos Vezi Post
    Nu prea inteleg care e problema ta, daca sunt user nou inseamna ca dau tepe?
    Gandeste putin ca asa ai fost si tu, uite acum unde ai ajuns, nu judeca daca nu cunosti.
    Da, toti am fost "useri noi", insa noi astia mai vechi ne-am castigat reputatia (acele puncte verzi) pe baza discutiilor strict legate de SEO si nu ca acum cand 90% din cei noi cauta doar sa posteze in Marketplace sau sa aiba drept de semnatura si pentru asta polueaza forumul cu tot felul de rahaturi de topicuri doar ca sa isi mareasca numarul de postari.

Eu m-am inregistrat pe Seopedia acum aproape 7 ani, dar nu cred ca am nici 10% de postari comerciale, fata de 90% de postari comerciale cat au acum majoritatea userilor noi. Inainte Seopedia se baza pe altceva, se baza pe discutii legate de SEO, pe discutii legate de promovare, de marketing, de sfaturi utile, de teste serioase.... acum au aparut ca ciupercile dupa ploaie tot felul de useri care nu au nicio treaba cu SEO dar vorbesc aiurea sau fac offtopicuri.

Asa ca problema ta e ca trebuie sa ai ceva bun simt si sa contribui cu subiecte utile legate de SEO si apoi sa te gandesti sa iti promovezi serviciile. (stiu, acum oferi ceva gratuit, dar pun pariu ca in scurt timp apar topicuri comerciale).

Marketplace a fost gandit la inceput ca un privilegiu, ca un ajutor sau ca o "rasplata" pentru userii seriosi care si-au adus aportul la dezvoltarea forumului, insa vad ca acum Marketplace a devenit unicul scop de a fi user Seopedia (vezi exemplele de cereri pe alte forumuri prin care se vrea cumpararea de conturi pe Seopedia doar pt a posta aici in Marketplace). Dupa mine, ar trebui inasprite regulile de postare in Marketplace, mai ales pt userii noi / cu putine postari.
    Ultima modificare făcută de Netul; 24th September 2012 la 14:42.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am si eu o nelamurire
    De piciu1993 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th December 2011, 15:45
  2. nelamurire wp
    De cristi_kenzo în forumul WordPress
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st December 2011, 00:48
  3. Nelamurire ???
    De tarkan77axa în forumul Google
    Răspunsuri: 10