Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Una peste alta .... desi am fost unul dintre cei direct vizati, nu stiu daca pentru un ... sa ii zic copil, ca sa fiu diplomat, trebuie ingradit accesul in comunitate atat de drastic. Din momentul in care inregistrarea a fost libera, au aparut destul de multi membri care au adus un plus de valoare comunitatii . Mai degraba as elimina, sau externaliza market place-ul. Asa multi nu se vor mai inrola in seopedia.
Daca ingradim accesul spammerilor e OK . Eu cred ca suntem o comunitate destul de responsabila astfel incat sa nu ingradim decat accesul celor care nu merita . Cred ca si in vechiul sistem ar fi trecut userii care au adus valoare .Nu i-am fi pierdut oricum . Avantajul ar fi fost ca nu i-am fi avut pe cei care strica imaginea forumului .
Cat despre marketplace ,eu zic sa il lasam . E un punct de interes al forumului . Decat sa defrisam livada de frica hotilor , n-ar fi mai bine sa o pazim ?
De aceea parerea mea e sa pastram forumul integral , dar sa stabilim un sistem de selectie a intrarilor . Insasi introducerea unui sistem de restrictie ( mai bun sau mai rau ) va aduce un plus de imagine si va intari credibilitatea forumului . E ca in pomicultura unde rarirea fructelor aduce plusuri mari in plan calitativ ( fructe mai mari si mai gustoase ). ..