Nu stiu daca ati remarcat dar aria de vanzari a devenit anosta, revedem aceleasi domenii dar in alta forma de anunturi, toata lumea vinde dar nu stie cat costa, toata lumea isi doreste sa ciupeasca asteptand oferte. Chestia asta a fost rezolvata pe cg prin impunerea afisarii pretului de vanzare a produsului sau costul serviciilor oferite. In plus, deranjeaza userii care cumpara domenii din stanga si il vand in dreapta doar cand primeste o oferta "deosebita", in unele cazuri inregistrand domenii din ponturile date pe threadul cunoscut.
Daca totusi userul nu doreste sa fie public pretul, atunci nu il afiseaza dar il spune obligatoriu in PM cui il cere. ( NB este o prostie dupa mintea mea, ce sa zic, nu il pune public, dar il spune oricui intreaba, care e diferenta? ). In alta ordine de idei, sunt anunturi pentru anume site de vanzare, dau PM si userul zice nu e siteul lui sa vb cu ym etc. Binenteles pe idul ala nu raspunde nimeni.
Cred ca se impune sa avem o arie de vanzari/servicii un pic mai dinamica, inspirati-va din alte forumuri si veniti cu unele solutii benefice.