Ma bag putin peste topicul tau cu o parere, daca imi este permis.
Sa stii ca acea bulina rosie nu te reprezinta pe tine ca om. Valoarea ta umana nu este reprezentata de faptul ca pe forumul seopedia ai bulina rosie. Daca ai facut ceva gresit (nu stiu in totalitate cauza care a dus la supararea ta) asta nu inseamna ca esti o persoana care face numai greseli. Eu m-as uita mai degraba la faptul ca esti membru si ca ai peste 100 de posturi de forum, nu ca ai bulina rosie. Ce crezi tu acum ? Ca vei fi catalogat ? Ce va crede lumea despre tine daca vei comenta avand reputatie mica ? E ca si cum o fata grasa nu s-ar duce la plaja, din cauza parerilor altora. Tu crezi ca fiecare persoana de aici se va uita in istoricul posturilor tale sa vada de unde ai tu bulina rosie ? Ma indoiesc
Ce crezi tu ca iti va aduce aceasta "radiere" a contului si a activitatii ? Cum te va face sa te simti mai bine? Eu iti recomand mai bine o pauza (stai cateva zile departe de forum sau de seo, rutina) si revino cu gandirea limpede. Cere-ti scuze sau spune-ne ce intentionezi sa faci, dar orice ai alege, sa faci ce e cel mai bine pentru tine. Nu ca te-a defaimat x sau ca y si-a batut joc de tine. Ma duci cu gandul la prostia celor de la creativemonkeyz care au plecat de pe youtube ca le copiau altii videoclipurile. lol.
Cum a zis si @Eradu, fii barbat ! Cantareste situatia si ia o decizie inteleapta. Nu ai zis ce varsta ai, dar nu cred ca aici se va face vreodata discriminare. Mie mi-ar placea chiar sa aud pareri ale unor oameni mai tineri decat mine - mai ales daca sunt membri de multa vreme si au posturi multe![]()