Media de varsta aici este ridicata fata de a mea si anume de 23 de ani ceea ce inseamna ca nu se potriveste comportamentul meu acid cu al celui obosit de viata de aceea de multe ori ori nu sunt inteles ori sunt dat mai incolo.
Si numai pentru ce-am ingrosat acolo meriti sa ai bulina respectiva rosie. Si contrar ceea ce spune Madison acuma, eu zic ca te reprezinta. Prea multa valva in threadurile tale... prea multa irascibilitate. Nu accepti pe nimeni care nu e de acord cu tine si te victimizezi crezand mereu ca cineva are ceva cu tine. Ti se explica de ce nu e lumea de acord cu tine si tu tot ce spui e ca nu esti inteles (aduce a geniul neinteles asta ).

Bulina respectiva e o pata pe care ti-ai pus-o singur pe userul tau si cel mai tare stii de ce? Pentru ca ai sanse atat de mari sa o stergi si sa o schimbi cu una verde (n-ai fi nici primul nici ultimul), insa tu preferi sa te lamentezi si sa vii cu noi acuze aici, ingrosand bulina respectiva la infinit.

Stii bine ca daca ti s-ar sterge posturile, o gramada de threaduri ar deveni non sens (ar aparea acolo useri care vorbesc singuri, etc.).