Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 38 din 38

Subiect: Sistem nou pentru inregistrarea utilizatorilor - Invitatii

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Cine nu cunoaste pe nimeni de pe seopedia.... se baga in seama. Forumul il poate citi, unii din voi au id-ul afisat, si poate reuseste sa convinga o persoana ca merita sa primeasca o invitatie.
    Unii au ajuns utilizatori ai acestui forum fara avea scopul de a se "baga in seama". Eu, de exemplu, m-as fi dus pe alte forumuri ptr a-mi posta intrebarea respectiva. Asa am ramas "agatat" de Seopedia si am ajuns "sa ma bag in seama" fara a fi nevoit "sa ma bag in seama".
    Atat timp cat sunt destui adminstratori prezenti zilnic si activi calitatea postarilor poate fi controlata.
    Votez pentru inscriere libera. Doar daca nu se doreste a se crea "membrilor" (cu membru sau fara) sentimentul ca sunt cei "alesi".

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Dupa ce am vazut multe comentarii de la voi, tind sa cred, foarte sincer, ca singura solutie este sa dam drumul iar la inscrieri la liber. Sunt convins ca se vor tria singuri.

O sa vorbesc si cu restul de echipa si probabil ca vom vedea ce se intampla. Daca suntem napaditi iar de spam si de alte lucruri pe care nu le vrem .. revenim .. la o solutie.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Cine nu cunoaste pe nimeni de pe seopedia.... se baga in seama. Forumul il poate citi, unii din voi au id-ul afisat, si poate reuseste sa convinga o persoana ca merita sa primeasca o invitatie.
    Daca se baga unul cu mine in seama (eu am id-ul public si unii m-au mai adaugat sa ma intrebe cate ceva, chiar si fara sa fie membri), ce sanse are totusi sa primeasca o invitatie din partea mea? In conditiile in care eu sunt responsabil macar un pic de ce va face el pe forum.

Legat de idee, mi se pare una proasta. Cea mai buna solutie, si simpla in acelasi timp este sa pastram ambele variante, daca tot se alege varianta asta cu invitatia. Asa acoperim si acei utilizatori care nu au nici un prieten aici sau ajung din greseala.

Sincer, suntem aici o adunatura de "uebmasteri" din toate domeniile cu site-uri care de care mai interesante (sau nu!) si fix cand vine vorba de forumul nostru ne impotmolim? Eu sunt pentru o forma mai neconventionala de inscriere pe forum. Acest lucru mi se pare ca totusi responsabilizeaza in vreun fel userul care vine aici. Unul din cele mai benefice lucruri de exemplu mi se pare faptul ca userii sunt responsabilizati sa se prezinte (unii nu au ceva de zis poate luni de zile, dar e util sa stii macar ce stie sa faca sau cu ce se ocupa).

Imi place mult ideea lui mariuslmm si mi se pare cea mai potrivita pe care sa o dezvoltam. Cand se inregistreaza un user, singura arie in care sa poata posta sa fie rubrica unde se prezinta. Acolo isi pune propria scrisoare de intentie care va fi publica. Threadul sa contina si un pool in care membrii sa isi poata da cu parerea. Daca suna oarecum bine pot dezvolta
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Eu zic sa incerci si asa. Pana la urma ce se poate intampla ?

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    47

Implicit

Pai atunci da drumul la liber si vedem ce se intampla 1-2 luni. Daca suntem napaditi, zic sa mergem pe ideea lui marius. Asa n-o sa mai primim doar noi "gratularile" de rigoare ca nu i-am aprobat
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

10 pe an erau suficienti, nu pe saptamana...treaba cu invitatiile ma face sa ma gandesc la piraterie desi nu este cazul

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

Eu vad treaba asta cu datul drumu la liber o luna ca si cum s-ar da cu piciorul la tot ce a filtrat scrisoarea. Adica toti cei care au fost refuzati sau care nici n-au depus cererea aia pt ca se gandeau ca vor fi refuzati vor avea practic mana libera...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Inregistrarile sunt acum libere. Voi inchide thread-ul asta. Daca simtim nevoia sa mai disutam o vom face in altul.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mysql gazduit pe alt sistem
    De ghostdlr în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd March 2010, 18:43
  2. neogen mai plateste publisherii in sistem cpm?
    De lixor în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th October 2009, 03:24
  3. Sistem de taguri
    De remuser în forumul Client side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd August 2009, 15:18
  4. Script pentru invitatii prin email
    De un1cOoL în forumul Continut web
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 8th June 2007, 14:08
  5. Cum se promoveaza un sistem de afiliere?
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th March 2007, 18:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •