Eu ma prinsesem de asta, dar nu vroia pur si simplu sa ma mai lase sa ma loghez. Si am observat la url-ul meu (al profilului) ca in loc de ţ era o cratima (-) si m-am gandit ca in mod sigur aia e problemasi aia a fost
As vrea si eu sa imi fie schimbat numele. L-am ales la repezeala cand mi-am facut contul. As vrea ca numele ganditorul_2003 sa devina Nichita. Multumesc !
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Multam !![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ultima modificare făcută de Nichita; 8th September 2010 la 14:52.
pai intre hamsterul de la avatar cu haltera in maini si femeia asta fatala nu e diferenta mare![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)