Citat Postat în original de wikiteam Vezi Post
Salut,

Am tot vazut peste tot liste de directoare straine...dar sincer nu mi se par cine stie ce. Ma intereseaza daca are cineva o lista concreta de directoare straine care FUNCTIONEAZA, Care chiar accepta site-uri RO. Eventual ar fi foarte tare daca ar accepta si descriere in RO nu EN.
Sincer, m-am inscris in ceva directoare straine, dar nu prea vad sa ma valideze.?????

POate are cineva o lista BUNA!

cu multumiri,
Nici eu nu iti dau o lista pentru ca nu am asa ceva.Eu as dori o lista cu directoare free de articole care sa accepte articole in limba romana.Exista unele directoare care accepta ,dar cu plata .Sincer sa fiu chiar nu cred ca exista asa ceva.In ceea ce priveste directoarele de situri le poti gasi astfel:
  • identifici linkurile siturilor concurente ( in motorul Yahoo tastezi link:situlconcurentei )si daca printre acestea se afla si linkuri de la directoare straine , inscrie situl in ele si foarte probabil ca te vor accepta si pe tine

• sunt cateva directoare de situri din Republica Molodova care in general accepta inscrierea siturilor romanesti chiar daca sunt de limba rusa ...te descurci tu ;daca iti accepta inscrierea verifica pozitia in Googlepunctmd sa vezi daca stai mai bine decat in Googlepunctro

• daca nici concurenta nu are linkuri si nici directoare moldovenesti nu sunt atunci asteptam impreuna lista de la cineva care o are