Din ultimele doua raspunsuri am inteles ideea... Lasa-l in continuare in asteptare si succes in continuare!
vad ca sunt probleme cu forumul si ultimele mesaje apar doar daca dau pe reply... Cu ocazia asta am vazut ca am facut o greseala. Prima data iti spusesem sa lasi site-ul in asteptare si dupa aia sa-l stergi. Eu zic sa ramana ultima varianta... sa nu te incurce, nu de alta
Sunt curios daca reply-ul asta o sa apara.
penibila mi se pare si mie reactia ta. Vezi? Pana si penibilitatea e relativa...
Imi cer scuze daca te-au deranjat raspunsurile (sau gramatica). Totusi, mi se pare putin ciudat ca TU te iei de comportamentul meu de "prescolar". Daca e sa folosim rationamentul tau, esti intr-o situatie asemanatoare. Daca nu ma "joc" asa cum vrei tu, te superi.
In fine... te rog totusi sa zici de gramatica!
daca ai fi citit de la inceput, ai fi inteles ca fara backlink nu-l accept prea curand. blog-ul lui trask a fost singurul la care am dat accept, fara backlink si fara sa fie in engleza... si asta pentru ca imi place sa-l citesc. si la urma urmei nu trebuie sa-ti dau prea multe explicatii. ai trimis un link, e in asteptare... live and let live ffs.
Ultima modificare făcută de Hetzenauer; 20th September 2007 la 00:43.
Stay tunned for Bristol based web design.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)