mie imi place popupu' ala pt webmasteri..e super dragut...poate ceva si cu sunet daca se poate
apropo..cum castig 400 de vizitatori?
sunt mai greu de cap....
mie imi place popupu' ala pt webmasteri..e super dragut...poate ceva si cu sunet daca se poate
apropo..cum castig 400 de vizitatori?
sunt mai greu de cap....
Ultima modificare făcută de barosanu; 24th April 2007 la 15:49.
sincer nu...noi (bine nu eu) iti punem logo pe paginele noastre (cu cat PR mai mare, mai bine-logic) si in schimb , un norocos, va primi 400 de vizitatori
cum nu prea e clar....vecinii tai de cartier?
scuze daca nu sunt asa ascutit la minte
NU dragul meu... saptamanal cel mai bun referer primeste 100 X PR-ul indexului... e chiar asa de greu de inteles... daca cel mai bun referer are PR 0 sau PR 1 primeste 100 de vizitatori recompanesa daca are PR 4 primeste 400 de vizitatori iar daca are PR 10 primeste 1.000 de vizitatori (daca mai are nevoie de vizitatori cu un asa PR.... dar constat din topicurile tale de pana acum ca doar carcotesti pe aici...
si cum ii dai tu aia 100 de vizitatori recompensa?
aici m-ai pierdut....
Prin intermediul altui site pe care-l detin in care practic un sistem de publicitate cost-per-click... nu ma intreba care e site-ul ca nu vreau sa-i fac reclama gratuita... sau daca-mi dau voie administratorii acestui forum o sa pun in semnatura fiecare site pe care il detin sau de administrarea caruia ma ocup... OK !
In alta ordine de idei consider ca prin acest acest topic am obtinut raspunsurile la intrebarea mea... concluzia se subintelege...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)