N-are rost sa sciu nimic, se vede totul in poza...
N-are rost sa sciu nimic, se vede totul in poza...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
He, mi s-a intamplat si mie![]()
Cam inexact in ultima saptamana trafic ro.![]()
Trafic.ro e inexact si punct. da bine pt advertiseri sa fii acolo in top dar ca si counter de traffic e zero absolut.
E de rahat. Am un print screen de azi in care imi arata ca la director azi am - (MINUS) 4 vizite. Adica am fost trecut pe caiet?
Ma gandesc deja sa ii sterg de acolo sunt de rahat sau sunt in vacanta?
Edit: la site-ul de foto nunti am -8 vizitatori. off.... se vede ca termina sezonul nuntilor sau nu mi-am adus targhetul de vizitatori?![]()
Ultima modificare făcută de P_C; 26th September 2008 la 15:48.
Inca una proaspata din seria "gafe fara numar de la trafic.ro"
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Intrebare intrebatoare...
Cati din voi care ati postat aici stiti ce inseamna o baza de date eficienta?
Presupun ca nici unu....
Ca sa nu va mai pierdeti vremea cu ideologii de genu, advertiserii din top si masluiri ar fi bine sa vedeti ca simptomele sunt pt toate siturile, nu doar pt cateva.
Si toate astea se trag de la faptul ca trafic.ro foloseste tabele diferite pt insert si select si sincronizarea updateurilor dintre ele este mai eficienta cand se face mai rar si dispui de mult ram.
Sincronizarea in indexul lui G se face odata la 2-3 zile si nimeni nu sare cu gura,fiindca butii nu acuza brandurile mari.
Nici macar Google analytics nu ofera cont gratuit peste 1 mil de vizualizari pagini,si voi va luati de trafic.ro.
In caz ca nu stiati toate siturile de statistici functioneaza dupa aceleasi principii si sincronizari si daca tot va credeti perfectionisti incercati sa faceti un script de contorizare trafic pt siturile voastre si o sa vedeti ca o dati in bara.
@deadworldisee
Google Analytics macar iti spune ca se actualizeaza odata la 24 de ore. Nu ca trafic.ro , care zice ca statisticile de la ei de pe site sunt actualizate la fiecare 10 minute.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)