deci sa inteleg ca nu mai conteaza calitatea, ci doar cantitatea, nu?
deci sa inteleg ca nu mai conteaza calitatea, ci doar cantitatea, nu?
mey , tu nu intelegi ca nu sunt ale mele?
nu mai comentez nimic si nici nu mai aduc noutati in seopedia pt ca sunt acuzat de reclama!
Daca moderatorii / administratorii considera ca am gresit publicand aceasta lista , sa o stearga si sa-mi dea warn.
Ultimul meu post aici!
Just me!
Hai mai ce s-o mai lungim, sunt ale lui nu sunt, foarte bine. Pana la urma cine vrea sa se inscrie o face cine nu nu. Daca era vreo incalcare a regulamentului probabil ar fi primit deja avertisment sau ce se mai da. Daca nu, sa lasam oamenii in pace.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
ce oameni![]()
e in categoria care trebuie, continutul nu e offtopic si ei sar in sus ca le e scarba. ar trebui sa va fie, dar nu de lista aia.
Stay tunned for Bristol based web design.
Eu n-am scris nici de bine , nici de rau , nu am facut altceva decat sa-mi exprim opinia , atata tot !
scuze... nu m-am referit la tine, ci la altii care nu se pot abtine sa nu se dea "rotunzi". si chiar daca ar fi ale lui, poate ii place sa faca directoare omului, poate vrea sa bata vreun record mondial... e treaba lui. unora le frige buza cautand directoare cat mai multe, iar cand posteaza cineva o lista se gasesc unii care zic "sunt ale tale toate!", de parca ar fi cine stie ce crima![]()
Stay tunned for Bristol based web design.
Draga Hetzenauer, iti inteleg ironia de prost gust...
Astept cu nerabdare momentul in care o sa realizezi si tu ca textul de pe site-urile tale este copiat integral in paginile altor site-uri (asta in cazul in care nu cumva tu te aflii de partea celor care plagiaza).
Cat timp nu copiati alte site-uri puteti sa aveti si 1000 de directoare web, pt. ca nu ma intereseaza absolut deloc...
buna lista. apropabarea a fost si ea, rapida. deci e ok.
Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)