Buna ziua! Va prezint noul portal pentru copii si parinti, copii.org , unde va puteti inscrie si dvs. GRATUIT site-urile ce le detineti!
Va asteptam!
Buna ziua! Va prezint noul portal pentru copii si parinti, copii.org , unde va puteti inscrie si dvs. GRATUIT site-urile ce le detineti!
Va asteptam!
Am si eu o intrebare - ce oferi acolo ca sa ceri adaugarea de banner?![]()
Ignorati cererea ulterioara de a adauga bannerul. Site-ul este finalizat ca structura 100, insa nu si ca informatie.
Am activat site-urile care au fost propuse pana acum, cele care au indeplinit conditiile, bineinteles.
Adaugati site-uri fara nicio problema, nu trebuie adaugat niciun banner!
Va multumesc pentru intelegere!
Va astept in continuare sa adaugati site-urile dvs. in directorul web oferit de copii.org .
Cu respect, Andrei.
director web care are pr=0 deocamdata.
dar nu asta e problema. o sa aiba candva.
problema e ca link-urile nu sant SEO friendley ( nu transfera PR ) iar daca pentru asta mai trebuie sa faci si cont ( n-am incercat ) atuncea renunt din start.
deci am intrat pe site, m-am uitat , am votat ca am o parere proasta , nu mi-am propus nici un site si am iesit.
din punct de vedere SEO total fara valoare pt mine
Nu trebuie sa iti faci cont pentru a adauga site-ul. Iar pentru SEO friendly, vom incerca sa rezolvam, deoarece directorul este facut astfel incat sa poata monitoriza iesirile.
Va asteptam adaugati site-uri, pentru ca va fi totul ok in curand.
Va multumim pentru intelegere!
Cu stima, adminsitrator copii.org
nu ca ar avea vreo importanta, dar mor de curiozitate: de unde si pana unde un domeniu ca asta, adica copii.org, a ajuns director web?? putea sa aiba multe alte intrebuintari care sa se plieze mai bine pe nume.
//edit: oi fi eu mai prost de felul meu, dar nu vad nici un link de adaugat website fara sa-mi fac cont (ceea ce n-o sa fac).
Ultima modificare făcută de Hetzenauer; 1st March 2008 la 20:17.
Stay tunned for Bristol based web design.
Va voi pune link-ul catre director aici: Director WEB - Categorii WEB - www.copii.org - Portal pentru copii si parinti
Si va repet, nu trebuie adaugat niciun fel de link, banner, pop-up sau altceva si nici macar nu trebuie facut vreun cont!
In link-ul pe care vi l-am dat este directorul web, iar sub categorii, in dreapta se afla un buton pe care scrie "Adauga site". Acolo va puteti adauga GRATUIT site-urile dvs.
Va astept in continuare si nu ezitati sa ma anuntati daca nu intelegeti ceva sau daca vi se pare ceva in neregula.
Pana in acest moment au fost adaugate si validate 50 de site-uri. Va asteptam in continuare sa va inscrieti GRATUIT site-urile in directorul oferit de Acasa - www.copii.org - Portal pentru copii si parinti
Va multumim!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)