Ana Maria Vecerdea: Va invit sa donati pentru un grup de copii amarati care se afla in centrul SERA din Calarasi, mai exact sunt 19 copii rezidenti (adica acolo locuiesc) si 13 in centrul de zi (stau doar pe timpul zilei intrucat provin din familii foarte sarace care nu au ce sa le dea sa manance si nu pot avea grija de ei).
Ana Maria Vecerdea (Donatie copii): Deci avem 32 de copii la care vom merge pe data de 19, la ora 11, dupa cum am stabilit cu Dna consilier de acolo - Dna Mariana Savu. Firma mea va asigura costumatii de Mos Craciun si craciunite. Pentru personajul Mos Craciun s-a oferit fratele meu (speram sa aiba timp in ziua respectiva) iar pentru craciunite voi fi eu si Laura (pt cine nu o cunoaste Laura este verisoara mea, lucram impreuna si de asemenea ma ajuta f mult in acest proiect); daca mai sunt si alte doritoare eu va ofer cu drag costumele.
Ana Maria Vecerdea: Deja s-au strans cateva milioane de lei (vechi), asteptam zilele acestea si cateva persoane care ne-au promis ca ne aduc jucarii si hainute, inclusiv bani.
Ana Maria Vecerdea: vom merge si din banii stransi vom cumpara dulciuri, fructe si jucarii. Astfel ca din toata inima va sugerez sa renuntati la cativa banuti pentru copii acestia, daca aveti in familie copii invatati-i sa daruiasca din jucariile lor mai vechi sau din hainutele care le-au ramas mici. De asemenea sunt invitati sa mearga cu noi pe data de 19 toti cei care au timp si isi doresc acest lucru.
Ana Maria Vecerdea: Si pentru ca majoritatea dintre voi nu stiti, va spun ca si anul trecut am intreprins aceasta actiune la Spitalul Colentina, sectia infectioase- copii bolnavi de SIDA si pentru ca ne mai ramasesera pachete am impartit copiilor sau oamenilor amarati de pe strada si familiei care locuia in cartoane pe Calea Vacaresti. Astfel ca avem si precedent .... .
Ana Maria Vecerdea: Un alt aspect extrem de important pe care tin sa vi-l comunic este ca nu exista la mijloc nici o asociatie, nici o fundatie, nici o firma, nu-si recupereaza nici o firma impozite etc, banii ii strang eu si tot eu calculez si decid ce cumparam din ei, asa ca ...
DACA NU AVETI INCREDERE IN MINE VA ROG NU VA IMPLICATI ! Nu ma intelegeti gresit, dar vreau ca cei care participa sa o faca din toata inima si sa nu aiba indoieli ca ajutorul lor ajunge unde trebuie.
Ana Maria Vecerdea: Deci, va astept cu drag sa-i ajutati pe acesti copii si pe altii, in masura in care avem mai mult decat e nevoie pentru acest centru; ma gasiti la firma zilnic de dimineata pana seara, adresa este B-dul Alexandru Obregia 7A, bl. i2c, sc 1 ap 2, parter, interfon 02C (ca punct de reper magazinele Altex si Flamingo).
Telefonul meu personal 0723.153.068. Adresa mea de yahoo messenger este laurentzia2002. Pentru cei care vor sa ajute cu bani dar le e greu sa vina pana aici putem folosi card de raiffeisen si brd.