Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
O sa imi sara multi in cap (mmariusel sper ca nu te superi) dar...nu exista sansa ca folosind programe automate, sa ridici niste flag-uri de link spam?

Am folosit mai demult article submitter (care trimite un articol la article directories, nu la link directories dar pana la urma tot aceeasi mancare de peste) si mi-au venit din 2-3 articole o groaza de link-uri inapoi intr-o perioada foarte scurta si efectele n-au fost tocmai pozitive. Deci nu ca ii fac reclama la doro, dar parerea mea e ca se justifica submit-ul manual, treptat, pe o perioada de x zile la y link-uri (eu inscriu 10 link-uri pe zi, care link-uri nu sunt aprobate oricum de-odata).

P.S. Doro, incearca pe Digital Point daca ai cont. Sunt o gramada de oferte de content writing, submission, forum/blog posting, link selling. Chestii mici, dar care se pot aduna.
Ma bag si eu ca musca'n lapte...
Daca folosesti un program semi-automat de inscriere in directoare ai fix tot atatea sanse de a ridica flag-uri de link spam cate ai si atunci cand inscrii manual.
Why?
Pe scurt, pt. ca aceste programe fac exact acelasi lucru ca si la inscrierea manuala numai ca in loc sa dureze sa zicem 1 ora pt. inscrierea manuala in 60 de directoare aceasta dureaza numai 15 minute folosind un semenea program. Aceasta economie de timp vine din sistematizarea activitatii de inscriere si preincarcarea unor campuri din formele de inscriere (insa tot va trebui sa introduci macar CAPTCHA de cele mai mutle ori).
In plus, poti sa te opresti in fiecare zi dupa 5, 10, 20 de directoare sau cate vrei tu si sa reiei activitatea a doua zi de unde ai ramas cu inscrierea.