Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: directoare cu transfer de PR

pitagora este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th January 2008
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    71
    Putere Rep
    32

Implicit directoare cu transfer de PR

Am cateva intrebari legate de directorele web care transfera de PR.

1. Cele mai multe directoare (care sigur nu fac) genereaza cate o pagina pentru fiecare site si acolo se gaseste linkul catre pagina ta. Evident acea pagina are PR0 deci e ca si cum nu ar exista. Am mai intalnit alte directoare cum e okay.ro care genereaza si ele o astfel de pagina dar nu cu continut ci cu un redirect 302 catre pagina ta. Acestea transfera sau nu PR?

2. Daca un director nu transfera PR are rost sa inscriu un site in el? Acuma nu ma prea astept sa gasesc eu clienti fix prin directorul ala. 99% vin google.

3. Daca un director care transfera PR te poate pune pe o pagina cu PR 3 sa zicem (contra unui backlink) credeti ca merita acel link? (luand in considerare ca la 20-30 de link-uri de pe acea pagina nu stiu daca se mai simte)

4. Nu se supara google-ul cand vede un backlink catre un director web? Ce stiu eu...nu l-ar putea vedea ca fiind un backlink catre un link farm?
    Ultima modificare făcută de pitagora; 19th January 2008 la 15:42.

SorelMihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th September 2007
    Locaţie
    Hateg, RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    116
    Putere Rep
    33

Implicit

Mă feresc să răspund la 1,3,4 dar pentru 2:
    Nu înscrii site-urile în directoare doar pentru pr sau trafic, le înscrii şi pentru trust şi alte chestii. Aşa că dacă directorul e bun (e categorisit, e aranjat) atunci merită.

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

1. Nu transfera PR
    2. Vizitatori directi si nimic altceva, din punctul meu de vedere nu merita efortul
    3. Eu sunt de parere ca nu merita, nu prea te ajuta in SERPs si la urma urmei asta te intereseaza, nu PR-ul
    4. Depinde catre ce director web, dar daca sunt legaturi catre directoare serioase, care respecta cerintele Google nu este nici o problema.

Citat Postat în original de SorelMihai Vezi Post
    Mă feresc să răspund la 1,3,4 dar pentru 2:
    Nu înscrii site-urile în directoare doar pentru pr sau trafic, le înscrii şi pentru trust şi alte chestii. Aşa că dacă directorul e bun (e categorisit, e aranjat) atunci merită.
    Daca nu e link "curat", daca nu transfera Pr, nu transfera nici trust . Vizitatorii directi sunt singurul avantaj.
    Ultima modificare făcută de alinalin0; 19th January 2008 la 20:08.

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de pitagora Vezi Post
    1. Cele mai multe directoare (care sigur nu fac) genereaza cate o pagina pentru fiecare site si acolo se gaseste linkul catre pagina ta. Evident acea pagina are PR0 deci e ca si cum nu ar exista.
    Tu cand vii cu un site nou si pui link spre ei, ce PR ai? Nu tot zero?
    4. Nu se supara google-ul cand vede un backlink catre un director web? Ce stiu eu...nu l-ar putea vedea ca fiind un backlink catre un link farm?
    In cel mai rau caz va fi penalizat link farm-ul iar linkul din el spre tine va fi ignorat. Ma indoiesc de asta, Trafic.ro functioneaza bine merci.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Obelix Vezi Post
    Tu cand vii cu un site nou si pui link spre ei, ce PR ai? Nu tot zero?

In cel mai rau caz va fi penalizat link farm-ul iar linkul din el spre tine va fi ignorat. Ma indoiesc de asta, Trafic.ro functioneaza bine merci.
    din ce am citit si din experienta am constatat ca orice link (chiar si backlink sau de la pr0) ajuta pt pozitionare in serp (evident, unele mai mult, altele mai putin) atata timp cat nu sunt banate sau din zona "dubioasa" a internetului (cu astea nu am experienta pt ca nu mi-am adaugat acolo linkuri)

prin urmare.. daca ai posibilitatea sa ai un link (chiar daca e de la pr0) eu zic sa il iei;
    daca politica siteului tau e sa accepte si backlink (ma refer la cazul directoare web si nu la link exchange).. eu spun ca si de la pr0 e un plus

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Transfer bancar - Paypal
    De Punct în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th April 2010, 18:36
  2. Transfer Paypal - transfer bancar
    De SeerKan în forumul PayPal
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th January 2010, 03:27
  3. Un director nou cu transfer de PR si LE
    De wikiteam în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 14