Daca nu reusesti sa scapi de eroare atunci cea mai simpla metoda e sa o 'ascunzi'.
Adauga codul de mai jos la inceputul fisierului submit.php (dupa <?php).
Cod:error_reporting(0);
Daca nu reusesti sa scapi de eroare atunci cea mai simpla metoda e sa o 'ascunzi'.
Adauga codul de mai jos la inceputul fisierului submit.php (dupa <?php).
Cod:error_reporting(0);
kis : Merci mult![]()
Alte sugestii? Si nu m-as supara de niste sfaturi![]()
Banuiesc ca vrei sa dezvolti directorul ca sa faci traifc si bani:
1. Nu vei avea mare succes daca vei astepta exclusiv pe altii sa vina si sa-si inscrie site-urile in director.
2. Mai trebuie sa indexezi si tu manual site-uri.
3. Fa link exchange-uri, inscrie directorul tau in directoare.
4. Exista directoare web de mare trafic, exista si directoare web in stadiul initial, instalate si uitate pe undeva pe net, efectiv parasite.
5. Bani pe net se fac, nu insa mai usor ca in viata reala; totul e sa-ti placa ce faci, asta ar fi avantajul.
Pai mai mult decat bafta ce-ti pot ura!
Momentan nu ma intereseaza banii... ci mai mult traficul dar poate daca va ajunge la un trafic mai mare , la un numar de link-uri mare ma vor interesa si banii.Banuiesc ca vrei sa dezvolti directorul ca sa faci traifc si bani
Asta nu ar insemna sa-i fac un serviciu proprietarului site-ului?Mai trebuie sa indexezi si tu manual site-uri
In rest merci mult.
PS:
Multumita (si) voua am ajuns in doar cateva zile pe pagina 13 la cautare google pentru termenii "director web". Nu stiu daca si voi considerati asta o performanta, dar pentru mine e ceva.
PS2: Stiti cumva cand urmeaza urmatorul page rank update?
PS3: Stiti vreun site de aproximare page rank?
Ultima modificare făcută de startblog; 17th January 2008 la 01:13.
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Atunci o sa fac si eu asta...
Inca o chestie ciudata... Cand aveam pagina in google cache fara link-uri prea multe in sidebar eram pe pagina 13 la cautare... am mai adaugat linkuri acum sunt pe 17are vreun sens ? Am scos acum o mare parte din ele.
Trebuie sa multumesc din nou si sa anunt ca sunt pe pagina 4(la cautare dupa "director web" )
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)