1st September 2013, 22:43
1 out of 1 members found this post helpful.
@ emm. Daca era altcineva ii dadeam negativ direct. Dar am zis sa ma explic, in stilul meu acid, poate se intelege. La tine am renuntat sa mai explic, am explicat o data si nu te-ai prins
@ prometeu, nici eu nu puteam sa fac un rezumat atat de bine
Mai erau cateva puncte, dar banuiesc ca le tii doar pt tine
@indiscutabil. Ti-am argumentat cat sa intelegi.
Ce nu intelegi tu, este ca te contrazici singur. Mai citeste o data ce ti-am scris si ce ai scris
Lasa-i pe clax si tony, ca ei citesc pe "sarite'.
Incerci sa faci un post care sa para "sfat" dar te contrazici singur si mai spui si prostii. Daca vrei sa intelegi, ok, daca nu, treaba ta.
Nu am nimic cu tine, doar stii, dar daca scrii asa, da-mi voie sa-ti raspund cand am dispozitie, sau sa-ti dau negativ daca n-am rabdare.
@iuddavali.
Cand o sa te rog eu (intr-un post) sa-mi spui ce sa fac, astept cu drag sugestii. Pana atunci cred ca ne esti dator cu niste teste, analize, si argumente, si mai putin cu "indicatii" si teorie.
Stiu, tu vinzi articole gata facute, esti content-writer, nu prea inscrii in directoare, nu prea faci seo, dar ai timp si chef sa dai sfaturi si mai ales sa ceri anumite lucruri (teste). Cred ca ma confunzi cu altcineva.
Ultima modificare făcută de Tom; 1st September 2013 la 22:53.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.