Eu sunt proprietarul directorului de articole Director Articole | Publica gratuit un articol despre siteul tau. si intradevar au existat 4 articole ce le-am gasit astazi deja publicate nu stiu prin ce mijloace. Voi face zilele urmatoare un backup la site si apoi un update la versiunea de wordpress, mai mult decat sigur este o vulnerabilitate la script. Inainte aprobam zilnic articolele noi, dar din cauza unor mici neplaceri (articole publicate si pe alte inca 5-10 directoare de articole in acelasi timp) am ales varianta sa le verific mai rar.

Din data de 23.05.2013 am luat aceste masuri... drastice sa spun asa. Tot de atunci nu mai public toate balariile de articole fara sens sau cu linkuri 'adaptate', exemplu “Tot printre jocurile pe care le consideram de societate erau si jocuri cu masini mici...” ce continea link pe “jocuri cu masini”... si aici lista ramane deschisa.

@razva - Te rog sa imi trimiti prin PM userul si articolul pe care afirmi ca nu ti l-am aprobat sa mai verific inca o data, poate a fost greseala mea.