9th November 2012, 12:06
8 out of 8 members found this post helpful.
Lista de directoare romanesti, detaliata si actualizata permanent
Bună,
Fiindcă în ultima vreme am lucrat destul de mult cu directoarele, vă pot oferi această listă de directoare românești: Directoare romanesti.
Lista este updatată aproape zilnic în funcție de înscrierile făcute. Directoarele se pot sorta după următoarele criterii:page rank, directoare fără link, cu link reciproc, cu link pe pagină secundară sau footer, cu link opțional. Această sortare se relizează dând click pe rubricile link reciproc, status sau page rank. În listă sunt incluse și directoare de nișă și cele contra cost.
Menționez că lista poate fi îmbunătățită cu ajutorul vostru folosind formularul de adăugare al unui director nou.
Sper să vă fie de folos
9th November 2012, 13:15
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Analiză
Imi place foarte mult un anume catalog online de directoare web, respectivul site are cate o pagina separata pentru fiecare criteriu cerut.
Spre exemplu pentru directoare free are o pagna, pentru directoarele paid o alta pagina iar pentru directoarele ce au pagerank alta pagina, etc.
Mi-ar place foarte mult sa vad asa ceva si la tine pe site.
Cred că știu la ce catalog te referi. Momentan, site-ul este la început, așa că există loc de îmbunătățiri.
9th November 2012, 19:02
1 out of 1 members found this post helpful.
Mulțumesc și sper să-ți fie utilă.
10th November 2012, 14:19

Postat în original de
lovelife
Felicitari pentur munca depusa
Ar trebui sa mai adaugi o coloana importanta, link dofollow si direct (cu valoare
SEO) sau nu si asta sa fie un criteriu de selectie
Mulțumesc. Este o idee bună, voi adăuga și asta, de asemenea sunt binevenite și alte sugestii pentru îmbunătățirea listei.
11th November 2012, 13:04

Postat în original de
ZeTTu
revin..este una din cea mai vasta lista de directoare...dar din pacate multe nu mai functioneaza...

mai exact "sunt 941 directoare funcționale și 196 directoare nefuncționale, românești și străine care acceptă site-uri românești"
pe prima pagină jos sunt statisticile exacte actualizate după fiecare modificare: Listă Directoare citez de acolo:
"În acest moment sunt 941 directoare funcționale și 196 directoare nefuncționale, românești și străine care acceptă site-uri românești:
Directoarele generale românești: Acum, în baza noastră de date, sunt 580 directoare generale românești funcționale gratuite, 55 de nișă gratuite, 138 nefunționale, 28 contra cost și 32 nerecomandate. Din cele funționale, 135 solicită link reciproc obligatoriu, 234 nu solicită link reciproc iar 211 cer un link opțional. Din acestea, 29 solicită link doar în footer iar 19 cer ca înscrierea să se facă doar cu email-ul domeniului site-ului înscris.
Directoarele străine care acceptă site-uri românești: Acum, în baza noastră de date, sunt 456 directoare străine funcționale gratuite care acceptă site-uri românești, 21 de nișă gratuite, 58 nefuncționale, 55 contra cost și 3 nerecomandate. Din acestea, 20 solicită link reciproc obligatoriu, 111 nu solicită link reciproc iar 209 sunt cu link opțional. Din acestea, 3 solicită link doar în footer iar 11 cer ca înscrierea să se facă doar cu email-ul domeniului site-ului înscris. "
oricum, Ann face o treaba foarte buna
Ultima modificare făcută de Cipiot; 11th November 2012 la 01:41.